Komentara: 121
Pregleda: 26590

Konačno! Sutra otvaranje akva parka, imamo više detalja za prvi radni dan i cene

14.09.2023. u 17:06h > 18:37
Izvor: Subotica.com
Sutra, 15. septembra, prvi je radni dan akva parka na Paliću. Svečanog otvaranja neće biti, posetioci su pozvani već od 10 časova da koriste usluge i objekte u zatvorenom delu. Posebno će se plaćati bazeni posebno spa i velnes program, a cene možete da pogledate u donjem delu objave. Obezbeđeni su hrana i piće za kupovinu.
Konačno! Sutra otvaranje akva parka, imamo više detalja za prvi radni dan i cene

"Sutra u deset je otvaranje. Sve je spremno." - osvanulo je tokom popodneva na Fejsbuk stranici Ištvana Pastora, predsednika Skupštine preduzeća "Park Palić".

Posle mnogo pomerenih rokova, pa i onog za koji je nedavno postavljen kao realan,  kako stvari stoje, 15. septembar je taj dan.

Konačno! Sutra otvaranje akva parka, imamo više detalja za prvi radni dan i ceneKonačno! Sutra otvaranje akva parka, imamo više detalja za prvi radni dan i ceneNešto kasnije stiglo je saopštenje zakupca, preduzeća "Elitte Palić" u kojem se potvrđuje ova informacija, uz napomenu da će kompleks raditi svakodnevno, uključujući i vikend, od 10 do 18 časova.

- S obzirom da je letnja kupališna sezona završena, u akva parku na Paliću posetioci će moći da koriste bazene i velnes sadržaje u unutrašnjim, zatvorenim delovima akva parka. Gostima će biti na raspolaganju četiri bazena i to dva hidromasažna, jedan sa termalnom vodom i jedan dečiji. Takođe u funkciji će biti i dva tobogana, jedan za odrasle i jedan za decu - objašnjavaju u pisanom obaveštenju zakupci.

Konačno! Sutra otvaranje akva parka, imamo više detalja za prvi radni dan i ceneKonačno! Sutra otvaranje akva parka, imamo više detalja za prvi radni dan i ceneKorišćenje velnes sadržaja se dodatno naplaćuje. Posetiocima su na raspolaganju tri saune sa različitim temperaturama, slana soba i dva parna kupatila sa različitim procentima vlažnosti vazduha.

Gosti, na ulazu akva parka, nakon plaćanja ulaznice, dobijaju narukvicu koja im je ujedno i ključ za privatni ormarić. U objektu biće ponuđena određena vrsta pića i hrane.

Konačno! Sutra otvaranje akva parka, imamo više detalja za prvi radni dan i ceneKonačno! Sutra otvaranje akva parka, imamo više detalja za prvi radni dan i ceneKonačno! Sutra otvaranje akva parka, imamo više detalja za prvi radni dan i ceneKako se dalje navodi, kapacitet sadržaja u unutrašnjem, zatvorenom delu je oko 300 gostiju.

CENOVNIK

DNEVNA KARTA (10-18h) Cena (din)
Deca do 2 godine besplatno
Deca od 2 do 12 godina 600
Odrasli 900
Porodična (dvoje odraslih i dete do 12 godina) 2.200
Porodična (dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina) 2.500
POLUDNEVNA KARTA (15-18h)  
Deca do dve godine besplatno
Deca od 2 do 12 godina 400
Odrasli 600
Porodična (dvoje odraslih i dete do 12 godina) 1.300
Porodična (dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina) 1.500
Velnes (10-18h) 500

 

Građani uznemireni pucnjavom iz šume, policija intervenisala i sprečila sukobe migrantskih grupa

Pridružite se viber zajednici "Uživo sa subotičkih ulica", kliknite na sličicu iznad.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 meseci i 1 nedelju
Komentara: 121
Pregleda: 26590
Povezane teme

akva park

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.