• Pregleda: 1392

Konačno, dugo najavljivane, privatne galerije!

U vašem korisničkom meniju imate novu mogućnost, onu koju su neki do vas na prethodnom sajtu (SuPhoto) imali prilike da koriste u sličnom obliku, kroz koju možete da napravite Vaše privatne galerije sa ograničenjem ko ih sve može gledati, komentarisati i slično. Imate dosta veliku slobodu i kontrolu nad istima a pošto je ovaj novi servis u eksperimentalnoj fazi, za početak krećemo ipak sa ograničenim mogućnostim, u odnosu na ono što planiramo.

Konačno, dugo najavljivane, privatne galerije!

Dok traje eksperimentalni period imaćete mogućnost da napravite maksimalno 5 albuma sa neograničenim brojem slika ali sa ograničenjem (kvotom) od 10 megabajta prostora. Slike u album možete da dodajete jednu po jednu ili maksimalno po 5 komada u jednom prebacivanju (upload), svakoj pojedinačnoj slici možete da dodate opis do 300 karaktera, da je postavite kao podrazumevanu (default) sliku za taj album.. naravno, možete naknadno da menjate i naziv i opis albuma.

Veoma bitna mogućnost u albumu je da birate da li će konkretni album videti samo vaši prijatelji sa liste (u profilu) ili će biti javan (za sve posetioce sajta).

Vaše slike iz ovih albuma za sada nećete moći da prikazujete (linkujete) na drugim sajtovima ali u toku razvoja dozvolićemo i to.

Postoje veoma bitna pravila oko postavljanja slika (formati, dimenzije i naravno sadržaj) ali o tome na samoj stranici postavljanja.

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.