Komentara: 0
Pregleda: 1760

Konačno, dugo najavljivane, privatne galerije!

22.08.2007. u 16:20h
<p>U va&scaron;em korisničkom meniju imate novu mogućnost, onu koju su neki do vas na prethodnom sajtu (SuPhoto) imali prilike da koriste u sličnom obliku, kroz koju možete da napravite Va&scaron;e privatne galerije sa ograničenjem ko ih sve može gledati, komentarisati i slično. Imate dosta veliku slobodu i kontrolu nad istima a po&scaron;to je ovaj novi servis u eksperimentalnoj fazi, za početak krećemo ipak sa ograničenim mogućnostim, u odnosu na ono &scaron;to planiramo.</p>

Dok traje eksperimentalni period imaćete mogućnost da napravite maksimalno 5 albuma sa neograničenim brojem slika ali sa ograničenjem (kvotom) od 10 megabajta prostora. Slike u album možete da dodajete jednu po jednu ili maksimalno po 5 komada u jednom prebacivanju (upload), svakoj pojedinačnoj slici možete da dodate opis do 300 karaktera, da je postavite kao podrazumevanu (default) sliku za taj album.. naravno, možete naknadno da menjate i naziv i opis albuma.

Veoma bitna mogućnost u albumu je da birate da li će konkretni album videti samo vaši prijatelji sa liste (u profilu) ili će biti javan (za sve posetioce sajta).

Vaše slike iz ovih albuma za sada nećete moći da prikazujete (linkujete) na drugim sajtovima ali u toku razvoja dozvolićemo i to.

Postoje veoma bitna pravila oko postavljanja slika (formati, dimenzije i naravno sadržaj) ali o tome na samoj stranici postavljanja.

Postavljeno pre 16 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1760
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.