• Pregleda: 9983

Komemoracija i sahrana košarkaškog trenera Radovana Vukovića u utorak

Košarkaški radnik, Radovan Vuković (1969), biće sahranjen u utorak, 26. marta. Pre ispraćaja u večnu kuću održaće se komemoracija u prisustvu prijatelja, saradnika i najbližih ožalošćenih.
Foto: MTK.hu
Komemoracija i sahrana košarkaškog trenera Radovana Vukovića u utorak

Srpski košarkaš i košarkaški radnik, Radovan Vuković, preminuo je u 50. godini, 7. marta u večernjim časovima, posle redovnog treninga u Mađarskoj, gde je poslednjih pet godina radio, trenirajući MTK.

Vuković je rođen u Subotici, gde je od ranog detinjstva igrao košarku. Kao senior branio je boje Spartaka i tavankutskog Jukoma sa kojim je igrao Srpsku ligu. Trenerski posao počeo je u mlađim kategorijama. Radio je sa dečacima i devojčicama Spartaka, da bi pre pet godina na poziv prijatelja otišao u mađarski MTK, gde je ostavio veliki trag.

Sahrana Radovana Vukovića održaće se u utorak, 26. marta u 15 časova na groblju u Dudovoj šumi, a dva časa ranije u Velikoj većnici, od 13 časova, sportski prijatelji, saradnici, poznanici i ožalošćena rodbina održaće komemoraciju.

Prijatelji, kolege, igrači i treneri sa kojima je sarađivao u Mađarskoj početkom sedmice oprostili su se od njega svojom komemoracijom na terenu na kojem je Rašo, kako su ga svi znali i zvali, provodio mnogo vremena.

foto: MTK.hu

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
Popaj Odgovori
Pocivaj u miru!
Tokyo United Odgovori
Počivaj u miru, Rašo. Nikada te nećemo zaboraviti...
Goca Odgovori
Vec nam nedostajes :-( Počivaj u miru, Rašo!
Lanmi Odgovori
Pocivaj u miru treneru!
Šole Odgovori
Počivaj u miru Rašo
Mala Odgovori
Nedostaješ <3
Beli, Stara Pazova Odgovori
Bilo je zadovoljstvo upoznati te i imati za saigrača.
Pre svega bio si čovek, počivaj u miru ljudino!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.