Komentara: 5
Pregleda: 4579

"Kolevka" dobila novo sanitetsko vozilo

26.05.2022. u 17:09h
Izvor: Subotica.com
Dom za decu ometenu u razvoju "Kolevka" dobio je kompletno opremljeno sanitetsko vozilo za urgentne ekipe. Donacija je deo projekta Ministarstva zdravlja pod nazivom "Hitan odgovor na kovid 19", a vrednost vozila je oko 4,2 miliona dinara.
"Kolevka" dobila novo sanitetsko vozilo
Foto: Igor Preradović

Novo vozilo, za pružanje prve pomoći, će omogućiti korisnicima Doma "Kolevka" mnogo bezbedniji prevoz, a medicinski tehničari će, u slučaju potrebe, deci pružiti prvu pomoć uz upotrebu najsavremenije opreme, kazao je direktor ove ustanove Stojan Soković

"Kolevka" dobila novo sanitetsko vozilo- Zahvaljujući Ministarstvu za rad i Ministarstvu zdravlja, našoj ustanovi je dodeljeno potpuno novo sanitetsko vozilo marke Citroen Jumper 33 opremljeno najmodernijom opremom za dijagnostiku, kao i sa drugim mediicinskim pomagalima. Zahvaljujući ovoj donaciji bićemo u mogućnosti da u kriznoj situaciji pružimo adekvatnu i pravovremenu pomoć korisnicima. Takođe, njihov trasport će od sada biti udobniji i bezbedniji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4579
Povezane teme

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.