Komentara: 1
Pregleda: 1708

Književni klub počinje sa radom

26.03.2018. u 16:02h
Izvor: Subotica.com
Pri Fondaciji za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš" sutra u 20 časova počinje sa radom Književni klub, namenjen učenicima završnih razreda osnovne škole i srednjoškolcima, ali i svim mladim ljubiteljima pisane reči.
Književni klub počinje sa radom

Učesnici Književnog kluba okupljaće se jednom mesečno u prostorijama Omladinskog kluba "Skladište", a pored pisanja poezije i proze, tu će se održavati i susreti mladih i eminentnih pisaca. Učešće je besplatno a sa članovima kluba radiće profesorka srpskog jezika Sanja Babić i psihoterapeut Jelena Janjić.

- Svi koji se prijave biće deo tima koji će raditi na razvoju pisane i govorne kulture i nije neophodno da individua bude oformljen pisac – kažu u Fondaciji "Danilo Kiš". - Možda talenat još nije isplivao na površinu, možda nikada i neće postati pisac, ali će u svakom slučaju svaki član unaprediti rad na sebi, poboljšati umeće pisanja svojih pismenih radova, upoznati pisce koji dolaze u naš grada, čitati i razumevati, razvijati logiku i istraživati svoju podsvest, ispoljiti svoje emocije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1708
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

književni klub

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.