Komentara: 15
Pregleda: 3110

Klizališna sezona se zatvara u petak

05.03.2018. u 16:46h
Izvor: Subotica.com
Tokom ove sezone posećenost Gradskog klizališta porasla je za 10 odsto u odnosu na prethodnu, poručili su iz JKP "Stadion". Klizališna sezona, koja je trajala nešto više od tri meseca, zatvoriće se u petak, 9. marta.
Klizališna sezona se zatvara u petak

Gradsko klizalište je jedini sportski objekat u gradu koji tokom zimskih dana nudi hokejašima, klizačima, rekreativcima i sugrađanima mogućnost da uživaju u aktivnostima na ledu. Iz JKP "Stadion" kažu da je tokom ove sezone posećenost Gradskog klizališta za 10 odsto veća u odnosu na prethodnu.

- Najveću posećenost imali smo u decembru i tokom zimskog raspusta, kada je više dece bilo u mogućnosti da poseti klizalište. Najpopularniji termini za klizanje bili su tokom vikenda, posebno večernji termini, dok je tokom zimskog raspusta gotovo svaki termin bio podjednako popularan za ljubitelje klizanja - istakao je Robert Tot, direktor JKP "Stadion".

Prema njegovim rečima, hladni i snežni dani tokom prethodne sedmice nisu predstavljali prepreku za sugrađane, već da su i tada dolazili u velikom broju na Gradsko klizalište.

Klizališna sezona se zatvara u petak

Klizališna sezona otvorena je 2. decembra prošle godine, a kako je ove nedelje najavljeno otopljenje s temperaturom i do 15 stepeni, Gradsko klizalište će se nakon nešto više od tri meseca rada zatvoriti u petak, 9. marta, poručuju iz JKP "Stadion".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 15
Pregleda: 3110
Povezane teme

klizalište subotica

klizanje

gradsko klizalište

robert tot

klizališna sezona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.