• Pregleda: 4759

Klizališna sezona počinje sutra

Sportisti, rekreativci i ljubitelji sporta na ledu od sutra, 4. decembra, moći će da koriste ledenu ploču na Gradskom klizalištu.
Klizališna sezona počinje sutra

Gradsko klizalište jedan je sportskih objekata JKP "Stadion", koji tokom zimskih dana nudi hokejašima, klizačima, rekreativcima i drugim sugrađanima mogućnost da uživaju u aktivnostima na ledu.

Nova klizališna sezona počeće sutra, 4. decembra, u 18 časova, a kao i prethodnih godina, posetioci će moći da se kližu radnim danima u dva termina, odnosno od 10 do 12 časova i od 18 do 20 časova, dok će vikendom Gradsko klizalište moći da posete u tri termina, od 10 do 12 časova, od 15 do 17 časova i od 18 do 20 časova.

Cena ulaznice je ostala nepromenjena i iznosi 110 dinara za dva sata klizanja, a posetioci koji ne poseduju klizaljke moći će da ih iznajme po ceni od 200 dinara.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
Hokejaš Odgovori
Kad će krov?
R2D2
Na kraj sezone
Keva Odgovori
Da li neko zna da li imaju decije brojeve klizaljki? I da li je uopste deci od 4 godine dozvoljen ulaz? Hvala unapred :)
Klizemo Odgovori
@KEVA
Mislim da nema donje granice za godine a ni gornje :) Naše dete je išlo i pre treće godine s tim da smo nosili klizaljke, ne znam da li imaju tako male brojeve klizaljki na stadionu.

Dobro pitanje za krov, već godinama se priča o tome.
Dario Odgovori
Kád CE biti krov?kád CE onaj starac dati racun za caj?I nece vikati na nas!
lazar Odgovori
Meni ova vest ne znači ništa, ja nemam blage da se kližem, ako uzmem da se kližem polomiću p**ku samom sebi. Svaka čast svima vama što znate.
FOX
A zašto onda čitate vest i komentarišete!?
Mnogi obožavaju ovaj zimski sport, dece jadva čekaju sezonu koja ja je svake godine kraća. Led je isto u katastrofalnom stanju. Pređite malo u Segedin gde sezona počinje u oktobru i videćete kako se to radi. Skuplje jeste, ali zato kvalitet daleko bolji.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.