• Pregleda: 2778

Klizališna sezona počinje sutra

Sportisti, rekreativci i ljubitelji sporta na ledu od sutra, 1. decembra, imaće priliku da koriste ledenu ploču na Gradskom klizalištu.
Klizališna sezona počinje sutra

Gradsko klizalište jedan je sportskih objekata JKP "Stadion", koji tokom zimskih dana nudi hokejašima, klizačima, rekreativcima i sugrađanima mogućnost da uživaju u aktivnostima na ledu.

Nova klizališna sezona počeće sutra, 1. decembra, u 18 časova, a kao i prethodnih godina, posetioci će moći da se kližu radnim danima u dva termina, odnosno od 10 do 12 časova i od 18 do 20 časova, dok će vikendom Gradsko klizalište moći da posete u tri termina, od 10 do 12 časova, od 15 do 17 časova i od 18 do 20 časova.

Cena ulaznice je ostala nepromenjena i iznosi 110 dinara za dva sata klizanja. Posetioci koji ne poseduju klizaljke, moći će da ih iznajme po ceni od 200 dinara, dok će za uslugu oštrenja morati da izdvoje 100 dinara.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Ja Odgovori
Ne volem zimu i klizanja.
joja Odgovori
Jedva cekam!
horatio caine Odgovori
svake godine sve kasnije i kasnije....bez pomaka u boljitak....stadion stagnira vec 40 godina,osim malo boje i koju masinu ....
Lola Odgovori
Smesno radno vreme :/ klizaliste nikad manje :/
Uvek u pravu Odgovori
Nadam se da će ove zime mnogi da padnu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.