• Pregleda: 9833

Kilometarske kolone na ulazu u Srbiju

Prema informacijama Uprave graniče policije na Graničnom prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju iz Mađarske zadržavanja za putnička vozila su oko 90 minuta, kolona je dugačka preko dva kilometra.
Kilometarske kolone na ulazu u Srbiju

Na izlazu iz Srbije zadržavanja su minimalna.Pojačan je saobraćaj i na ostalim graničnim prelazima, ali su zadržavanja između 30 i 45 minuta.

Kako je saopštio danas Auto moto savez Srbije (AMSS), u jeku smo turističke sezone kad se mnogo više putuje, a za ovaj prvi avgustovski vikend karakteristična je i smena turista, pa je saobraćaj pojačanog inteziteta na skoro svim važnijim i frekventnijim putnim pravcima u našoj zemlji, kao i na naplatnim rampama i graničnim prelazima. Apeluje se na vozače da koriste alternativne granične prelaze Bački Vinogradi i Đala.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

6
Realno Odgovori
Aj ne lazite ljude, jutros na backim vinogradima za izlaz iz srbije 2 1/2 sata a za ulazak u srbiju isto toliko, pustite te fore 30-45 min a o horgosu da i ne govorim samo za izlazak iz madjarske 2-3 sata i jos kod nasih cao zdravo 5h ne gine u koloni pozz
dado Odgovori
Nemaju carinici i država sluha da barem za vikend rade prekovremeno ni naši a ni mađari. Odeš na bačke vinograde čekaš u koloni od kilometar a onda u 19h zarvore kapiju pa onda kud koji mili moji. Tražite ponovo alternativu. Nikad im neće doći iz dupeta u glavu. Alo carino i policijo sezona traje već mesec dana!!!
exsex Odgovori
Ima resenje i za to..treba uc u uniju..
exsex Odgovori
Jednostavno je resenje, treba da se udje u EU.
Maja Odgovori
Juče, u nedelju, na Horgošu 5-6 automobila na izlazu oko 10h, ali smo zato u međuprostoru čekali do 12h da uđemo u Mađarsku. AMS daje naše podatke kod izlaza, a šta Mađari rade to ne znaju. Sinoć na ulazu u Srbiju na Tompi, 3-4 automobila kod Mađara a kod naših 20.
jelena Odgovori
Sinoć smo čekali da udjemo u zemlju na horgosu od 12:15 do 4:15. A objavljivali su da su zadržavanja sat vremena. Neki prelazi su, iako je bila ogromna kolona ispred, prosto bili zatvoreni, a carinici su se bavili nekim drugim stvarima i kao da su namerno zadržavali kolonu. Neverovatno. Nasu granicu smo prešli za 5min.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.