Komentara: 0
Pregleda: 3893

Kik-bokseri Spartaka uspešni na Seniorskom prvenstvu Srbije

25.03.2014. u 20:52h
Izvor: Subotica.com
Takmičari Kik-boks kluba "Spartak" učestvovali su proteklog vikenda (22-23. marta) u Novom Sadu na Prvenstvu Srbije za seniore (B klasa) u disciplini K1 i na kojem je učestvovalo 112 takmičara iz 37 klubova.
Kik-bokseri Spartaka uspešni na Seniorskom prvenstvu Srbije

Miloš Keljanović u kategoriji do 71kg osvojio je zlatnu medalju i tako u 2014. godini nastavio sa dominacijom. Keljanović je u četvrtfinalu pobedio Đorđa Đuricu iz Kik-boks kluba "Ronin" (NS), da bi do zlatne medalje došao uz dve predaje - prvo u polufinalu koje je predao Nikola Marković iz Kik-boks kluba "Despot", a zatim i u finalu meč bez borbe predao Luka Spremo iz Kik-boks kluba "Batajnica".

Obrad Cvijanović u kategoriji preko 91 kg osvojio je srebrnu medalju u jakoj konkurenciji, u četvrtfinalu je pobedio efektnim nokautom u prvoj rundi Radovana Radojčina iz Kik-boks kluba "Senta". Cvijanović je u polufinalu pobedio Nikolu Janjića iz Kik-boks kluba "Konstriktor", da bi u finalnom meču, gde je do samog kraja borbe bilo napeto i neizvesno, izgubio je od Mihajla Kecojevića iz Kik-boks kluba "Leskovac".

Kik-bokseri Spartaka uspešni na Seniorskom prvenstvu Srbije

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3893
Povezane teme

kik boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.