Komentara: 0
Pregleda: 1462

Kik boks: Uspešna provera pionira Spartaka pred Prvenstvo Srbije

18.03.2018. u 12:51h
Izvor: Subotica.com
U naselju Kumane, u opštini Novi Bečej, u subotu je održan međunarodni kik boks turnir za pionire na kojem je nastupilo preko stotinu dece, među kojima su bili i članovi KBK "Spartak".
Kik boks: Uspešna provera pionira Spartaka pred Prvenstvo Srbije

Pored takmičara iz Srbije učestovali su dečaci i devojčice iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Mađarske. Kik boks klub "Spartak" je nastupio sa tri takmičara - devojčicom i dva dečaka.

Tanja Buljovčić je poražena bodovanjem od Olgice Odžić iz domaćeg kluba "Kumane", dok je Mihajlo Janković odlukom sudija takođe izgubio sa 2:0, a protivnik mu je bio Dalibor Burai iz Beočina.

- Oba takmičara su izgubila meč preglasavanjem, ali su odradila mečeve u visokom ritmu i sproveli sve tehničko-taktičke zamisli. Očigledan je napredak, koji je ustvari ključna stvar u sportskom  razvoju. Po mišljenju glavnog sudije Janković je bio oštećen u meču, jer je ostavio puno bolji utisak - rekao je Veselin Bunčić, trener KBK "Spartak"

Treći takmičar subotičkog tima, Sergej Vračar, u kategoriji 60kg je u polufinalu predajom protivnika Branislava Bahata došao u finale, gde je izgubio od Marka Kovačevića Iz Kikinde

- Sergej je bio  žrtva svog fajterskog temperamenta, primao je udarac više, što ga je na kraju koštalo poraza. - zaključuje Bunčić i dodaje da je na kraju zadovoljan nastupom na ovom turniru s obirom da je ispunjen zadataka, a to je provera pred Prvenstvo Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1462
Povezane teme

kik boks klub spartak

kik boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.