Komentara: 0
Pregleda: 1937

Kik boks: "Spartak" osvojio dve bronzane medalje na Prvenstvu Srbije u Senti

16.11.2020. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Senta je u subotu bila domaćin Prvenstva Srbije u kik boksu. KBK "Spartak" je nastupio sa tri takmičara, a bilans uspeha sa takmičenja su dve bronzane medalje.
Kik boks: "Spartak" osvojio dve bronzane medalje na Prvenstvu Srbije u Senti

Kik boks klub "Spartak" na turniru u Senti nastupio je sa tri takmičara i osvojio dve bronzane medalje u disciplini kik-lajt. Obe medalje su osvojene u pionirskoj konkurenciji

Takmičarka Spartaka Dunja Tonić u kategoriji do 32 kilograma poražena je u polufinalu od rivalke iz Kikinde, dok je Kenan Mrčo, u konkurenciji 47+ kilograma u četvrtfinalu bio ubedljiv, a u polufinalu ga je čekao rival koji je bio 20 kilograma teži, pa iako je ostavio bolji tehnički utisak, velika razlika u kilaži uzela je danak.

Do polufinala nije uspeo da dođe Vlatko Vojnić Tunić, iako je vodio na poene protiv seniora Filipa Petrovića iz Smedereva, u kategoriji do 89 kilograma, diskvalifikovan je u poslednjim sekundama meča. Prošlonedeljni vicešampion u kategoriji do 75 kilograma, Sergej Vračar, lekarskom zabranom izuzet je sa takmičenja.

- Nismo imali sreće da odemo dalje od bronzi jer je u svakoj težinskoj kategoriji bilo prosečno po 8 takmičara. Ono što me raduje je da su debitanti u pionirskom uzrastu uspešno počeli takmičarsku karijeru - kaže Veselin Bunčić, trener KBK "Spartak".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1937
Povezane teme

kik boks klub spartak

kik boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.