Komentara: 4
Pregleda: 3339

Kemal Monteno u Subotici za Dan žena

04.03.2013. u 13:16h
Hotel Galleria nastavlja tradiciju obeležavanja Dana žena i ove godine muzička zvezda koja dolazi u naš grad je dobro poznati Kemal Monteno uz specijalnog gosta Dušana Svilara – našeg Subotičana.
Kemal Monteno u Subotici za Dan žena

Što se tiče detalja vezano za Dan žena, direktor marketinga hotela nam je rekao:

Veče uz Kemala Montena počinje u 20:00 časova. Cena karte je 1.000,00 dinara, a ovo veče za Dame će biti upriličeno u Balskoj dvorani našeg hotela.

Što se tiče večere, u ponudi će biti skraćeni a la carte meni sa nekoliko jela koja će gosti moći da biraju i naruče na licu mesta. Večera nije u ceni karte i nije obavezna uz ulaznicu svakako jer želimo pre svega gostima da omogućimo da uživaju u vrhunskoj muzici i glamuroznom ambijentu Balske dvorane koja je sigurno jedna od najlepših i najvećih tog tipa u Vojvodini.

Karte se mogu kupiti u Bavarskoj pivnici „Minhen“ svaki dan od 16 – 20 časova, a informacije i rezervacije je moguće izvršiti na broj telefona 024 647 282.

Ono što smo sigurni kao menadžment hotela je da je ovo najveća muzička zvezda koja dolazi u naš hotel od kako hotel postoji i nadamo se da će biti nastavak našeg truda da u gradu organizujemo dešavanja koje će napraviti razliku u odnosu na ostalu ugostiteljsku ponudu i bar malo pozitivno doprineti ponudi zabavnih dešavanja u gradu. – rekao je Branimir Cigale.

Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 3339

Povezano dešavanje

Kemal Monteno

Kemal Monteno

19.02.2013.
0
Povezane teme

hotel galleria

dušan svilar

kemal monteno

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.