Komentara: 0
Pregleda: 1881

Karatisti Enpija uspešni na Svetskom prvenstvu

17.10.2013. u 14:07h
Izvor: RTV Yueco
Takmičari karate kluba "Enpi" proteklog vikenda učestovali su na Svetskom prvenstvu za decu, kadete, juniore i seniore u sklopu reprezentacije Srbije. Takmičari iz preko 50 država su dali sve od sebe i pokazali veliku borbenost.
Karatisti Enpija uspešni na Svetskom prvenstvu

Podatak da je bilo potrebe za 250 sudija, kao i da je takmičare pratilo 150 trenera, dovoljno govori o veličini ovog događaja.Nabolji u svojim kategorijama bili su Milan Poledica i Milan Ćopić koji su u svojim kategorijama osvojili zlatne medalje.

Učestvovalo je preko 1500 takmičara, iz 35 zemalja, koji su se takmičili u disciplinama kate i borbe, pojedinačno i ekipno.Na takmičenju je u reprezentaciji Srbije pored ostalih takmičara iz cele Srbije bilo oko 30 članova KK Enpi.Od svih takmičara koji su činili našu reprezenaciju najviše medalja osvojilu u upravo karatisti karate kluba Enpi.

Ono što do kraja godine očekuje takmičare KK Enpi je kup Srbije sredinom novembra, a pre toga održaće se regionalno prvenstvo Vojvodine.Pored toga očekuje ih još niz prijateljskih turnira na kojima će takmičari KK "Enpi" nastupati.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1881
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.