Komentara: 2
Pregleda: 1871

Karate: Pet medalja reprezentativaca iz "Spartak Enpija" na Prvenstvu Evrope u Sloveniji

06.08.2021. u 11:42h
Izvor: Subotica.com
Od 30. jula do 1. avgusta u Sloveniji je održano Prvenstvo Evrope u karateu, na kojem su nastupili i takmičari KK "Spartak Enpi". Ovom prilikom Subotičani su osvojili zlatnu, srebrnu i tri bronzane medalje.
Karate: Pet medalja reprezentativaca iz "Spartak Enpija" na Prvenstvu Evrope u Sloveniji

Reprezentaciju Šotokan karate saveza Srbije predstavljala su 54 takmičara u svim uzrasnim kategorijama – od pionira do seniora. Iz KK "Spartak Enpi" za reprezentaciju su nastupili Vuk Miletić, Bendžamin Osvald, Nenad Kolar, Natalija Lalić i Vladan Grbić.

Vladan Grbić je sa seniorskom ekipom u borbama odradio odlične mečeve i osvojena je srebrna medalja. Nenad Kolar je u kadetskoj konkurenciji osvojio bronzanu medalju pojedinačno u borbama, sa kadetskom miks ekipom je osvojio zlatnu medalju, dok je sa kadetskom ekipom osvojio bronzanu medalju.

Karate: Pet medalja reprezentativaca iz "Spartak Enpija" na Prvenstvu Evrope u SlovenijiVuk Miletić je u konkurenciji pionira osvojio bronzanu medalju u pojedinačnim borbama.

Natalija Lalić je u katama zauzela 4. mesto, dok je Bendžamin Osvald i u katama i u borbama zauzeo plasman od 5. do 8. mesta.

Prvenstvo je održano u organizaciji Svetske Šotokan karate-do organizacije Ujedinjenih nacija.

Takmičare KK "Spartak Enpi" od 18. do 28. avgusta očekuje Letnji karate kamp u Jagodini.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1871
Povezane teme

karate klub enpi

karate

šotokan karate

evropsko prvenstvo u karateu

karate klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.