Komentara: 12
Pregleda: 7835

Kancelarija za mlade dobila novog koordinatora

08.09.2017. u 10:52h
Izvor: Subotica.com
Kancelarija za mlade Grada Subotice dobila je novog koordinatora. Višegodišnju koordinatorku Dejanu Baltes je nasledio Njegoš Đukanović.
Kancelarija za mlade dobila novog koordinatora

U saopštenju Dejane Baltes kojim se obratila medijima i saradnicima sa službenog mejla KZM Subotica, doskorašnja koordinatorka zahvalila se svima na saradnji i poželela dalji razvoj lokalnoj Kancelariji za mlade

- Radujem se što smo uspeli zajedno da izgradimo dobru reputaciju KZM, da bude prepoznata kao jedna od boljih kancelarija u našoj državi. KZM nastavlja i dalje sa radom, pozivam vas da i dalje zajedno sa KZM Subotica radite na kontinuiranoj brizi o mladima kroz programe koji će podržavati njihov lični rast i razvoj. - navodi se u pisanom obraćanju Dejane Baltes, uz komentar da je njen angažman u KZM Subotica završen sa krajem avgusta.

Kako saznajemo, sa Baltes je sporazumno raskinuta saradnja, na njeno insistiranje, usled drugih poslovnih planova. Iz Gradske uprave ističu da su bili zadovoljni njenim angažmanom, ali da su u potpunosti razumeli i podržali razloge za njenu odluku, poželevši joj dalji lični i profesionalni uspeh.

Novi koordinator, Njegoš Đukanović, nakon završetka gimnazije "Svetozar Marković" u Subotici, završio je i studije stomatologije u Novom Sadu, ima 30 godina i do sada je pretežno radio u privatnom sektoru, ali iza sebe ima iskustva u omladinskim organizacijama. Đukanović je angažovan na određeno, tri meseca, nakon čega će biti razmotren dalji angažman na neodređeno.

Sedište Kancelarije za mlade nalazi se u Novoj opštini, dok se prostor gde se okupljaju mladi, održavaju radionice i razne edukacije je u gradskom objektu na glavnoj Autobuskoj stanici, na Senćanskom putu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 7835
Povezane teme

kancelarija za mlade

lokalna kancelarija za mlade

dejana baltes

njegoš đukanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.