• Pregleda: 6634

Kancelarija za mlade dobila novog koordinatora

Kancelarija za mlade Grada Subotice dobila je novog koordinatora. Višegodišnju koordinatorku Dejanu Baltes je nasledio Njegoš Đukanović.
Kancelarija za mlade dobila novog koordinatora

U saopštenju Dejane Baltes kojim se obratila medijima i saradnicima sa službenog mejla KZM Subotica, doskorašnja koordinatorka zahvalila se svima na saradnji i poželela dalji razvoj lokalnoj Kancelariji za mlade

- Radujem se što smo uspeli zajedno da izgradimo dobru reputaciju KZM, da bude prepoznata kao jedna od boljih kancelarija u našoj državi. KZM nastavlja i dalje sa radom, pozivam vas da i dalje zajedno sa KZM Subotica radite na kontinuiranoj brizi o mladima kroz programe koji će podržavati njihov lični rast i razvoj. - navodi se u pisanom obraćanju Dejane Baltes, uz komentar da je njen angažman u KZM Subotica završen sa krajem avgusta.

Kako saznajemo, sa Baltes je sporazumno raskinuta saradnja, na njeno insistiranje, usled drugih poslovnih planova. Iz Gradske uprave ističu da su bili zadovoljni njenim angažmanom, ali da su u potpunosti razumeli i podržali razloge za njenu odluku, poželevši joj dalji lični i profesionalni uspeh.

Novi koordinator, Njegoš Đukanović, nakon završetka gimnazije "Svetozar Marković" u Subotici, završio je i studije stomatologije u Novom Sadu, ima 30 godina i do sada je pretežno radio u privatnom sektoru, ali iza sebe ima iskustva u omladinskim organizacijama. Đukanović je angažovan na određeno, tri meseca, nakon čega će biti razmotren dalji angažman na neodređeno.

Sedište Kancelarije za mlade nalazi se u Novoj opštini, dok se prostor gde se okupljaju mladi, održavaju radionice i razne edukacije je u gradskom objektu na glavnoj Autobuskoj stanici, na Senćanskom putu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

12
Sunčani sat Odgovori
Gotovo je sa Josipinom kontrolom Kancelarije za mlade! Sad bi trebalo ispitati ko je bio odgovoran za naduvane racune prilikom adaptacije poslovnog prostora na Autobuskoj
Bibliozof Odgovori
Koliko znam još je na snazi zakon o zabrani zapošljavanja na neodređeno u javno sektoru. Gospodin sa neodgovorajaućom biografijom se lepo uhlebio u javni sektor.
Opalac
Gospodin, kojeg licno poznajem, je jedan od retko kulturnih, lepo vaspitanih i skromnih mladih ljudi u nasem gradu. Njegose, drago nam mi je sto si ponovo u Subotici, nadam se da ces biti uspesan u novom poslu.
Vesko Odgovori
Mislim da se u omladinu ubrajaju lica do navrsenih 27. godina zivota, a ovaj kandidat vec ima trideset. Koliko ce imati godina dok mu ne istekne mandat?
mikimecava Odgovori
Ako me sluzi pamcenje Dejana ima 36 godina, i pogresno tumacite da je omladina do 27godina. Bavljenje omladinskim radom je jedno a godine drugo. Inace u svim evropskim zemljama kojima tezimo omladina se vodi do 35.godine. Toliko od mene..
sogi
Al ga ti čitaš, a ipak komentarišeš. Lepo piše da čovek ima 30 godina.
Vjeko Odgovori
Josipa pa pa
subotičanin Odgovori
Gojko je još kod izbora Dejane na Skupštini bio protiv nje zbog njenog oca za koga je naveo neke neargumentovane razloge ( MADA JE RAZLOG BIO ŠTO NIJE ČLAN ODGOVARAJUĆE STRANKE). Nadam se da je sada "GLAVNI KADROVIK" u gradu zadovoljan.
Ja Odgovori
Molim autora teksta da pojasni sta to znaci "pretezno radio u privatnom sektoru"? Iz konteksta se da zakljuciti da je momak radio i u drzavnom sektoru.
A koliko znam, momak nema dana radnog staza kao ni volontiranja pri kancelariji za mlade.
Boban
Pa valjda postoji i nevladin sektor? Ako ne radiš za državu i nekog preduzetnika možeš biti angažovan i po projektima, namenski za kampanju, a da poslodavac može da bude organizacija koja ne mora biti profitna, za razliku od privatnika, i da čak angažman bude volontiranje, stručna praksa... sve je to radno iskustvo
Uvek u pravu Odgovori
Ovaj mi po imenu i prezimenu zvuči kao Crnogorac a njihova najomiljenija je ona : "Od mladosti pa do groba najljepše je direktorsko doba". Sad je zaseo u fotelju i izlaska više nema kao što bi njegovi rekli: "Iz ove se kože ne može".
Sting
Svaka ti ka u Njegoša
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.