Komentara: 2
Pregleda: 3116

Kanatlarovski: Želimo pobedu protiv Voždovca!

18.10.2013. u 11:26h
Izvor: Sportski žurnal
Trener fudbalera Spartaka Dragan Kanatlarovski rekao je da će njegova ekipa u sutrašnjoj utakmici protiv Voždovca ići na pobedu, ali da rezultat ne zavisi samo od njih. Utakmica 9. kola Jelen Super lige igra se u subotu od 19 časova na terenu FK "Voždovac".
Kanatlarovski: Želimo pobedu protiv Voždovca!

– Ova pauza je dobro došla i nama u stručnom štabu i igračima. Idemo na pobedu, naravno to ne zavisi samo od nas nego i od kvaliteta protivnika – rekao je Kanatlarovskinovinarima u Subotici.Trener Spartaka je kazao da nema povređenih igrača u ekipi.

– Svi smo na okupu. Nemamo nijednog povređenog igrača, što nas raduje. Kada je veća konkurencija u timu onda i kvalitet dolazi do izražaja – rekao je Kanatlarovski.

Spartak i Voždovac dele deveto mesto na tabeli Super lige, sa po deset osvojenih bodova.

Kanatlarovski je kazao da je prijatno iznenađen igrama Voždovca i da taj klub ima kvalitetne igrače.

– Mogu da kažem da sam prijatno iznenađen igrama Voždovca. Oni nisu planirali da će igrati Super ligu pa su na brzinu sastavili tim. Imaju homogen sastav i par kvalitetnih igrača, koji znače nešto u srpskom fudbalu – rekao je Kanatlarovski.

Igrač Spartaka Darko Puškarić rekao je da su se dobro pripremili za sledeću utakmicu koja će biti drugačija od ostalih jer se igra na veštačkoj travi.

– Mogu da kažem da smo se dobro pripremili za narednu utakmicu, koja će biti malo drugačija od ostalih jer se igra na veštačkoj travi, ali to ne mora ništa da znači. Maksimalno smo spremni za protivnika i daćemo sve od sebe, kao i na svakoj utakmici, da osvojim bod ili tri – rekao je Puškarić.

Spartak gostuje Voždovcu u subotu od 19 časova u utakmici devetog kola Super lige.

Goran Antonić produžio vernost Spartaku na još dve i po godine

Antonić je imao ugovor do kraja sezone ali je uz dogovor sa klubom i na obostrano zadovljstvo već sada produžio vernost na još dve godine. Ugovor je potpisan u prostorijama kluba uz prisustvo Damira Džimovića izvršnog direktora Spartaka.

Goran Antonić nije krio zadovoljstvo produženjem ugovora. Istakao je da se nada još boljim svojim igrama kao i celog tima u nastavku sezone. Uz dobre igre nada se da će i njemu Spartak biti odskočna daska u daljoj karijeri ka nekom inostranom angažmanu kao što je to bio slučaj sa mnogim fudbalerima u protekle dve godine kao što su Ubiparip, Simović, Milanković, Despotović, Antonić, ...

Izvor: Sportski žurnal
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3116
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbal

dragan kanatlarovski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.