Komentara: 0
Pregleda: 1367

Kako sprečiti otpuštanje radnika

23.01.2009. u 14:19h

Rukovodstvo ATB Sever je zatražilo od lokalne samouprave u Subotici podršku u pristupu državnim fondovima, kao i u rešavanju problema vezanih za isplate razlike zarada zaposlenih iz vremena pre privatizacije ovog preduzeća, saopštio je predsednik Skupštine Jene Maglai, koji je zajedno sa članovima Gradskog veća Kornelom Bajtaijem, zaduženim za privredu, i Đulom Ladockim, zaduženim za međunarodnu i regionalnu saradnju, razgovarao sa generalnim direktorom Severa Ernstom Brunerom, i članovima UO Nikolasom Slavikom i Volfgangom Kurmisom.

U razgovorima je pokrenuto i pitanje mogućnosti ulaganja na lokaciji ATB Severa, u okviru koje postoji velika površina građevinskog zemljišta gde je moguća izgradnja.

Predstavnici Subotice su se složili da je neophodna veća saradnja sa ATB Severom, pre svega da bi se pomoglo ovoj kompaniji da spreči otpuštanje radnika i pomogne njenu ekonomsku stabilnost, navodi predsednik Skupštine grada Jene Maglai.

 

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1367
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.