Komentara: 13
Pregleda: 11670
Video

Kako aktivirati dotok gasa u domaćinstvu

30.10.2020. u 11:47h > 12:14
Izvor: Subotica.com
Građani Subotice, Kelebije i Palića juče su praktično čitav dan bili bez gasa zbog vanrednih infrastrukturnih radova koje je izvodilo javno preduzeće "Srbija gas". Nakon završenih radova i uspostavljanja dotoka gasa, pojedini građani su imali problema da koriste ovaj energent u domaćinstvima.
Kako aktivirati dotok gasa u domaćinstvu

Zbog unapred najavljenih vanrednih radova koje je izvodilo preduzeće "Srbija gas" korisnici prirodnog gasa distributivnog preduzeća "Subotica gas" juče nisu mogli da koriste ovaj energent, a jedan od korisnika, pored samih građana, bila je Toplana Subotica koja nije mogla da proizvodi toplotnu energiju, zbog čega su radijatori mnogih Subotičana juče bili hladni, ali kako saznajemo već od jutros se daljinsko grejanje normalizovalo.

Ipak, povratkom gasa u gasovodnu mrežu u nekim domaćinstvima je napravilo problem pa mnogi građani još uvek misle da nema gasa. Dok jedni čekaju povratak, drugi zovu da dobiju više informacija (brojevi dežurne službe "Subotica gas"-a su 024/641-211 i 064/114-28-96) i informišu se kada će se gas vratiti u njihove domove.

Preduzeće Suboticagas ima nekoliko video objašnjenja kako samostalno možete da pokrenete sistem, ukoliko želite i imate mogućnosti, tako što će se uraditi vrlo jednostavan postupak u žutom ormariću gde se nalazi brojilo za gas.

Da biste aktivirali regulator neophodno je da pratite uputstva.

Oko problematike sa uključivanjem gasa, ali i problemima sa vraćanjem gasnih kotlova u pogon, pored vašeg servisera možete da se informišete i u viber grupi "Uživo sa subotičkih ulica" u kojoj sugrađani od sinoć razmenjuju savete i korisne informacije na ovu temu. Ponajviše zahvaljujući našem sugrađaninu Arpadu Šinku i njegovim korisnim savetima mnogi Subotičani su rešili svoje probleme u vezi sa gasom, ali i kotlovima.

Da biste se pridružili grupi neophodno je da imate viber aplikaciju, na telefonu, tabletu ili računaru, a zatim da kliknete na link - Uživo sa subotičkih ulica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 11670
Povezane teme

gasovod

suboticagas

grejanje na gas

isključenje gasa

radovi na gasovodnoj mreži

gasovodna mreža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.