Komentara: 12
Pregleda: 9997

Kafe Priča donira celodnevni promet za pomoć ugroženima od poplava

20.05.2014. u 17:06h
Izvor: Subotica.com
Poslednjih dana i pored katastrofalnih šteta i uništenih života regionom vlada vrlo pozitivna atmosfera među ljudima i gestovi solidarnosti individualaca, ali i preduzetnika i ugostitelja oduševljavaju iz dana u dan. U fokusu ove vesti je jedan ugostiteljski objekat u Subotici koji će se odreći celodnevnog prometa u korist pomoći najugroženijem stanovništu iz poplavljenih područja.
Kafe Priča donira celodnevni promet za pomoć ugroženima od poplava

Svakodnevno možemo da čitamo različite vesti u kojim se građani organizuju i pomažu građanima ugroženim od poplava, veliki doprinos su dale velike firme, ali i one nešto manje, a sve je više atraktivnih i jedinstvenih načina da se pozovu sugrađani da još više pomažu, jer naše malo njima znači mnogo.

Jedna od akcija za pohvalu, koja tek treba da se desi, dolazi iz "kuhinje" subotičkog ugostiteljskog objekta "Kafe Priča" koji se nalazi u pasažu na adresi Korzo 9, a ogleda se u humanitarnoj akciji u kojoj će se vlasnici odreći jednodnevnog prometa u korist pomoći ugroženom stanovništa iz poplavljenih područja.

Kafe Priča donira celodnevni promet za pomoć ugroženima od poplava

Svi gosti koji u subotu, 24. maja, posete Kafe Priču i potroše nešto, odnosno nešto popiju i/ili pojedu, sve će biti uplaćeno u humanitarne svrhe, zato pozivamo vas da posetite ovaj lokal i podržite još jednu humanitarnu aktivnost koja se sprovodi na mnogo mesta kako u Subotici, tako u Srbiji i regionu.

- "Odlučili smo da ceo promet koji ostvarimo taj dan uplatimo u humanitarne svrhe i objavićemo potom i uplatnicu kojom to potvrđujemo. Vaše je samo da dođete na piće ili neki zalogaj, uživate u lepom vremenu i saznanju da ste nekome pomogli. Hvala vam!" - kaže za naš portal ekipa iz Kafe Priče

 

Kafe Priča donira celodnevni promet za pomoć ugroženima od poplava

Akcija hotela Galleria - naručite kafu SMS-om 

Menadžment hotela Galleria doneo je odluku da se uključi u humanitarnu akciju i pruži finansijsku pomoć građanima Srbije u ugroženim područjima. U tom smislu, u restoranu Minhen u periodu od 21. do 28. maja svaka poručena kafa se neće naplatiti ukoliko gost pošalje poruku na broj 1003.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 9997
Povezane teme

hotel galleria

minhen

kafe priča

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.