Komentara: 0
Pregleda: 1948

Kadeti Spartaka na fudbalskom turniru prijateljstva ekipa iz regiona

30.05.2017. u 14:42h
Izvor: Subotica.com
Turnir prijateljstva 2017 za igrače do 14 godina, četvrti po redu, biće održan od 6. do 11. juna na terenima etno sela “Stanišići”, a kao i svake godine okupiće najbolje fudbalske klubove iz regiona. Po prvi put u istoriji turnira nastupiće i kadetska ekipa subotičkog Spartaka.
Kadeti Spartaka na fudbalskom turniru prijateljstva ekipa iz regiona

Turnir prijateljstva je prvi put održan 2014. godine, a pravo učešća imali su igrači do 14 godina. Učesnici prvog turnira bili su: Crvena zvezda, Rijeka, Željezničar, Vardar, Partizan, Osijek, Velež, Olimpija, Dinamo Zagreb, Vojvodina, Borac Banjaluka, Budućnost Podgorica, Sarajevo, Sloboda Tuzla, OFK Beograd i ekipa Semberije.

Format takmičenja i broj ekipa je ostao isti, samo što se od druge godine organizuje za igrače do 16 godina pa će tako na ovogodišnjem turniru učestvovati 16 klubova (U16) podeljenih u 4 grupe. Spartak će igrati u grupi C sa zagrebačkim Dinamom, OFK Beogradom i Željezničarom iz Sarajeva. Pobednici grupa ići će u polufinale. Trofej trećeg izdanja brani Vojvodina, a pre nje trofej su podizali Dinamo Zagreb (2014) i Crvena zvezda (2015).

Sastav grupa "Turnira prijateljstva 2017": A grupa - Crvena zvezda, RNK Split, Olimpija Ljubljana, Borac Banja Luka; B grupa - Partizan, Rijeka, Sloboda Tuzla, Budućnost Podgorica; C grupa - Dinamo Zagreb, OFK Beograd, Željezničar, Spartak Subotica i D grupa - Vojvodina, Osijek, Sarajevo, Vardar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1948
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.