Komentara: 6
Pregleda: 3028

JSL: FK "Spartak Zlatibor voda" gostuje u Novom Pazaru

14.09.2012. u 16:56h
Utakmicama petog kola, posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije, ovog vikenda nastavlja se Superliga Srbije. FK "Spartak Zlatibor voda" odlazi u goste Novom Pazaru. Utakmica se igra u subotu od 16:30h.
JSL: FK "Spartak Zlatibor voda" gostuje u Novom Pazaru

Fudbaleri "Spartaka Zlatibor vode" posle ostavke Zorana Milinkovića i iznenadne ostavke tek postavljnog Zorana Marić, pod vođstvom novog trenera Petra Kurčubića, pokušaće da prekinu neugodan niz od četiri poraza.

Subotički fudbaleri sutra protiv Novog Pazara pokušaće da zabeleže svoje prve bodove u novoj sezoni, ali po rečima prvog stratega "Spartak Zlatibor vode" to neće biti ni malo lako, iako se zna da će domaćin igrati bez prisustva publike. Sa druge strane fudbaleri Novog Pazara nalaze se na sredini tabele sa skorom od jedne pobede dva nerešena rezultata i jednim porazom, i sigurno neće lako prepustit bodove "plavim golubovima".

Svi igrači osim Borka Veselinovića biće na raspolaganju treneru Petru Kurčubiću. Borko Veselinović trenirao je smanjenim ritmom tako da je prvi strateg "plavih golubova" odlučio da ga ne povede jer je za ovu utakmicu, po njegovom mišljenju, potrebno biti potpuno spreman. Po rečima ostalih igrača "Spartak Zlatibor vode", oni će pokušati sve da urade i da se maksimalno dokažu i donesu prve bodove u Suboticu.

Utakmica se igra sutra na Gradskom stadionu u Novom Pazaru od 16 časova i 30 minuta.
Tekstualni prenos možete da pratite na sajtu Mozzart kladionice.

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3028

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

petar kurćubić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.