Komentara: 4
Pregleda: 13783

Josipa pronađena mrtva u jezeru Palić

13.12.2010. u 15:05h
Izvor: Dnevnik Online
<p>Beživotno telo Josipe Saulić (25) iz Tavankuta pronađeno je na Paliću. U nedelju po podne njeno telo prona&scaron;ao je njen verenik s kojim je živela u stanu u Tavankutu. Po&scaron;to policija sumnja da se radi o samoubistvu, policija i Vi&scaron;i sud u Subotici nisu se oglasili saop&scaron;tenjem o tragediji mlade devojke.</p>
Josipa pronađena mrtva u jezeru Palić

Ona je nestala pre nekoliko dana i ceo grad je od četvrtka bio oblepljen plakatima da se traži devojka.

- Ne mogu da verujem! Još sam uvek u šoku. Nisam ni sumnjala da ima problema jer je uvek bila vesela. Dobro se slagala s porodicom, imala prijatelje, posao, trebalo je da se uda naredne godine... Strašno! Još uvek ne mogu da verujem u tragediju. Ne znam ništa tačno, ali sam čula da ju je pronašao verenik kod Muškog štranda na Paliću. Sumnja se da se utopila - priča poznanica porodice Saulić.

Kada je Josipa nestala, po Tavankutu i njegovoj okolini tražili su je i lovci i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Tavankut". Porodica je napravila plakat i od sela Tavankut pa do Subotice izlepila sva moguća mesta ne bi li saznali šta se dogodilo s nestalom devojkom. Svi su u čudu što se odlučila na taj korak u utopila u jezeru. Niko ne može da veruje.

Istražni sudija Višeg suda u Subotici naručio je obdukciju, a policija je, kako nezvanično saznajemo, uzela listing s njenog telefona ne bi li saznala s kime se devojka čula pre nego što se odlučila na taj korak.

Nezvanično smo saznali i da je devojka stalno čitala o utopljenicima u Paliću. Zbog čega je devojka fina, vesela, koju su svi voleli, odlučila da sebi oduzme život, za sada se ne zna.

Istraga je u toku.

Josipa Saulic - pronađena mrtva u Palićkom jezeru

 

Izvor: Dnevnik Online
Postavljeno pre 13 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 13783
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.