Komentara: 3
Pregleda: 1896
Foto

Još jedna uspešna akcija grupe "Naše malo je nekome sve" za socijalno ugrožene

24.01.2022. u 13:58h
Izvor: Subotica.com
Prva ovogodišnja akcija neformalne grupe "Naše malo je nekome sve" koja ima za cilj da prikupi i podeli hranu i druge potrepštine za naše socijalno ugrožene sugrađane održana je juče u MZ "Ker". Podeljeno je više od 60 sadržajnih paketa.
Još jedna uspešna akcija grupe "Naše malo je nekome sve" za socijalno ugrožene

Nakon što su građani tokom prepodneva u značajnim količinama donosili prehrambene proizvode, volonteri su sve to, uz donirano povrće i voće, razvrstali i podelili u bogate pakete koji su zatim oko 12 časova, kako je najavljeno, počeli da se dele i distribuiraju socijalno ugroženim sugrađanima.

- Podeljeno je 48 paketa našim porodicama u gradu, neki su došli u nedelju, nekima smo organizovali prevoz, a neke očekujemo danas da preuzmu svoje pakete. Što se tiče prigradskih naselja, otpremili smo 10 paketa za Tavankut, Bajmok i Višnjevac i 5 paketa za Kelebiju - kaže Dana Radomirović, aktivistkinja grupe "Naše malo je nekome sve".

Još jedna uspešna akcija grupe "Naše malo je nekome sve" za socijalno ugrožene

Još jedna uspešna akcija grupe "Naše malo je nekome sve" za socijalno ugrožene"Banka hrane" iz Beograda jednom godišnje, u januaru, dostavi partnerima veću količinu voća, povrća i drugih prehrambenih artikala. Jučerašnja akcija je utoliko bila uspešnija i značajnija što su pored hrane i drugih namirnica paketi hrane obogaćeni sa više od tonu voća i povrća u vidu paprike, krompira, luka, limuna, nara, jabuka...

Akciju tradicionalno organizuju aktivistkinje neformalne grupe "Naše malo je nekome sve" Tijana Mijović i Dana Radomirović, dobitnice priznanja "Pro urbe" za 2021. godinu, uz svestranu pomoć donatora, dobrotvora, volontera i svih ljudi dobre volje koji nesebično pomažu akcije koje naše sugrađanke organizuju protekih godina.

Još jedna uspešna akcija grupe "Naše malo je nekome sve" za socijalno ugrožene

Izvor: Subotica.com
Akcija prikupljanja i podele hrane i namirnica za socijalno ugrožene Akcija prikupljanja i podele hrane i namirnica za socijalno ugrožene Akcija prikupljanja i podele hrane i namirnica za socijalno ugrožene Akcija prikupljanja i podele hrane i namirnica za socijalno ugrožene Akcija prikupljanja i podele hrane i namirnica za socijalno ugrožene Akcija prikupljanja i podele hrane i namirnica za socijalno ugrožene Akcija prikupljanja i podele hrane i namirnica za socijalno ugrožene Akcija prikupljanja i podele hrane i namirnica za socijalno ugrožene
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1896
Povezane teme

Humanitarna akcija

naše malo nekome je sve

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.