Komentara: 0
Pregleda: 2819

JKP "Parking" počeo sa izdavanjem invalidskih parking karata

08.01.2013. u 13:00h
Izvor: RTV Yueco
Javno komunalno preduzeće "Parking" počeo je sa izdavanjem invalidskih parking karata za 2013. godinu. Zamena starih za nove invalidske kartice vršiće se do kraja januara, u prostorijama “Parking” u Ulici Đure Đakovića broj 23/II.
JKP "Parking" počeo sa izdavanjem invalidskih parking karata

Stare invalidske nalepnice važe, dakle, do kraja meseca, kako bi svi korisnici imali dovoljno vremena za preuzimanje novih, piše u saopštenju Parkinga.

Kao i prethodne godine, kartice za osobe sa invaliditetom biće univerzalne i važiće na teritoriji cele Srbije, na mestima obeleženim za parkiranje invalida, a cilj je da osobe sa invaliditetom ostvare pravo na jednake povlastice pri parkiranju na teritoriji cele republike, i da se što efikasnije uključe u socio-ekonomski život.

Sve detaljnije informacije o dokumentaciji potrebnoj za izdavanje Invalidskih parking karata građani mogu dobiti putem kontakt telefona 694-200, ili na sajtu preduzeća suparking.rs.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2819
Povezane teme

jkp parking subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.