Komentara: 0
Pregleda: 3685

Jesenji vašar cveća "Garden flora" od 24. do 27. oktobra

22.10.2019. u 14:12h
Izvor: Subotica.com
Jesenja izložba i vašar baštenskog cveća i sadnica "Garden Flora" održaće se od 24. do 27. oktobra na malom šetališu Trga republike. Svoje proizvode izložiće oko 20 izlagača, a sugrađani će biti u prilici da kupe sezonsko cveće i prateću opremu hortikulture po pristupačnim cenama.
Jesenji vašar cveća "Garden flora" od 24. do 27. oktobra

Tradicionalna manifestacija "Garden flora" organizuje se dva puta godišnje, na proleće i jesen, kada se na šetalištu Trga republike može pronaći veliki izbor sezonskog i saksijskog cveća, sadnica, te raznih suplemenata za bašte.

Imaćemo zaista fantastičnu ponudu, jer nas je vreme poslužilo, cveća ima u izobilju, tako da će biti širok izbor sadnica, zimzelenog šiblja i naravno hrizantema, koje su najaktuelnije pred predstojeće praznike. Osim toga, sugrađani će moći, kao i do sada, da se posavetuju sa proizvođačima i dobiju korisne informacije o uzgoju i održavanju biljaka - najavljuje Arpad Kiš iz Udruženja seljaka Subotica.

Otvaranje manifestacije je zakazano za četvrtak, 24. oktobar, u 12 časova, a očekuje se učešće više od 20 proizvođača cveća iz severne Vojvodine, te nekoliko predstavnika starih zanata i prateće opreme hortikulture, grnčarije, slatkiša i igračaka.

- Dobijali smo ponude sa raznih strana, ali naša manifestacija prvenstveno podržava lokalne male proizvođače i to je naš cilj kojeg se pridržavamo. Iako imamo mnogo većih i jačih proizvođača, jednostavno ih ne pozivamo i ne angažujemo, jer ovaj vašar nije tržište za industrijsku proizvodnju, već za sitne proizvođače sa našeg lokala, kao što su Subotica, Senta, Sombor, Apatin i druga okolna mesta - dodaje Kiš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3685
Povezane teme

udruženje seljaka subotice

garden flora

izložba i vašar cveća i bašte

jesenji vašar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.