• Pregleda: 1504

Jesenje očitavanje vodomera

Jesenje očitavanje vodomera

Sutra počinje jesenje očitavanje vodomera u domaćinstvima kod kategorije potrošača široke potrošnje, saopštili su iz JKP “Vodovod i kanalizacija”.

Ukoliko se neko od potrošača za vreme očitavanja ne bude nalazio na adresi lokacije vodomera, može sam očitati stanje i prijaviti ga u Vodovod radnim danima od 7 do 19 časova, kao i subotom od 7 do 15 časova ili putem telefona 557-711.

Evidentirano stanje sa vodomera odnosiće se na obračun utroška vode, kao i usluge odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda za period avgust, septembar i oktobar. Cena za 1 kubik pitke vode iznosi 38,13 din plus PDV od 8% , a za potrošače koji koriste i usluge javne kanalizacije, 1 kubik se obračunava po ceni od 69,45 dinara, plus PDV.

Potrošači koji su prešli limit mesečne potrošnje od 25 kubika vode po domaćinstvu, na osnovu Odluke Grada Subotica o merama i normativima za racionalnu prosečnu potrošnju, razliku u potrošnji plaćaju po ceni koja važi za poslovne potrošače. Očitavanje vodomera u gradu i prigradskim MZ i naseljima će trajati do 24. oktobra.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.