Komentara: 0
Pregleda: 6948

Jellena gost na meditenarskoj večeri u hotelu Galleria

01.02.2012. u 18:09h
Izvor: Subotica.com
Jellena gost na meditenarskoj večeri u hotelu Galleria
Povodom tradicionalne “Mediteranske večeri” hotela Galleria, ljubitelji mediteranske atmosfere, kulinarskih specijaliteta i muzike će imati priliku da u petak budu gosti na nastupu poznate pevačice Jellene. Tim povodom naša redakcija je napravila intervju sa Jellenom i prenosimo za Vas deo tog razgovora.

Subotica.com: Jelena, drago nam je što imamo priliku da te vidimo u našem gradu. Reci nam šta se dešava u tvom profesionalnom životu trenutno, a možeš i u privatnom to nas uvek interesuje?

Jellena: Meni je zadovoljstvo videti vas opet. Profesionalno i privatno sam ispunjena vec izvesno vreme. Imam nastupe, angažovana sam i u sportu, dosta putujem... Spremam novi singl i naravno muziku grupe Abba sa kojom se predstavljam publici na neobičan način.


Subotica.com
: Ti si već drugi put gost hotela Galleria u Subotici. Kako se osećaš kad dođeš kod nas na sever?

Jellena: Čest sam gost grada Subotice, a i hotela „Galleria“, evo po drugi put. Uvek mi je zadovoljstvo raditi sa profesionalcima, dobrim domaćinima koji neguju tradiciju svog naroda. Osecam se lepo, kao kod kuće, a to je najlepse.


Subotica.com
: Možeš li da nam otkriješ malo šta se priprema za petak? Prema našim informacijama ti si muzički gost dešavanja koje nosi naziv Mediteransko veče?

Jellena: Ja sam gost mediteranskih večeri već drugi put kod vas i žao mi je što prošli put nisu mogli svi da uđu jer je sve bilo rasprodato. Za ovaj petak priprema se široki repertoar pesama mediteranskih zemalja u okruženju: mađarskih, nemačkih , malo španskih, hrvatskih i naravno mojih pesama koje podsećaju na mediteran. Ovakve večeri često priređujem i u kazinima, ekskluzivnim hotelima kao sto je Galleria i uvek su dobro posećene. Uz dobru večeru i vino uživaćete i u pesmama Kemala Montena, Gabi Novak, Severine, Doris Dragović, Olivera Dragojevića, Magazina...

Jellena Subotica - hotel Galeria - Mediteransko veče

Subotica.com
: Ti nastupaš sa našim sugrađaninom Bobanom. Da li je to već uhodan tandem i garancija za dobar provod?

Jellena: Boban i njegova supruga Lidija su moji prijatelji već 15 godina i sa njima radim mediteranske večeri. Boban je profesionalac, dobar muzičar, zabavljač, kulturan čovek i nekako ide uz moj muzički mentalitet. Bitno je da imate osobu na koju se mozete osloniti u svakom trenutku jer se bavim vrlo delikatnim poslom, koji zahteva korektnost u međuljudskim odnosima.


Subotica.com
: Poruka za ljude u Subotici koji vole tvoju muziku?

Jellena: Sve ih puno pozdravljam i želim da i dalje slušaju ono što žele, a ne samo ono što se forsira na raznim televizijama. Muzika nema granica, a to dokazuju i ove mediteranske večeri koje možemo i češće organizovati upravo u gradu koji zna šta je dobra muzika, a to je svakako Subotica i hotel Galleria.
Veliki pozdrav, vaša Jellena

 

Više o mediteranskoj večeri koja se u petak, 03. februara organizuje u hotelu Galleria pogledajte ovde.
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 6948
Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

mediteransko veče

jellena

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.