Komentara: 0
Pregleda: 1324

Jedriličarstvo: Završena uspešna sezona takmičara JK "Palić"

20.11.2019. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Jedriličarstvo: Završena uspešna sezona takmičara JK "Palić"

Mladi, ali i malo stariji takmičari Jedriličarskog kluba "Palić" su tokom ove sezone postigli izuzetno zadovoljavajuće rezultate, poručuju iz kluba. Nakon dugo godina, ponovo je nekoliko jedriličara osvojilo medalje na Prvenstvu Srbije, koje se sastoji iz sedam regata, a isto tako su se dokazali na međunarodnim regatama, kao i na regatama koji se boduju za rang listu Jedriličarskog Saveza Srbije.

Na državnom prvenstvu na pobedničko postoje su se popeli: Tihomir Zakić (1. mesto u klasi "FINN"), Nenad Zakić (3. mesto u klasi "Optimist" do 12 godina) i Dario Bešić (2. mesto u klasi laser 4,7).

Istovremeno, sezona je uspešna za sam kolektiv u pogledu rang liste na kojoj su takmičari Kluba ostvarili sledeće plasmane:

Klasa "Optimist" – generalno: Nenad Zakić – 2. mesto, Luka Sretenović – 7. mesto, Roland Kovač –  9. mesto, Aleksa Sretenović - 10. mesto, Molnar Bertalan – 17. mesto, Sven Skenderović – 23. mesto, Arnold Tamaš – 34. mesto i Benedek Marton – 43. mesto.

Klasa "Laser 4,7" – generalno: Dario Bešić – 2. mesto, Mate Salai - 4. mesto i Relja Kresović – 7. mesto

Klasa "Laser Radial": Danilo Bešić – 3. mesto

Klasa "Laser Standard": Robert Kovač – 2. mesto

Klasa "FINN": Atila Dubičanac – 1. mesto, Tihomir Zakić – 2 mesto

- Ovim plasmanima izuzetan doprinos je dao trener Kluba Dejan Zakić, koji je tokom cele sezone uz veliko zalaganje i nesebičan trud radio na usavršavanju i pripremanju takmičara na one izazove koje su ih pratili na regatama. Na ovaj način nekoliko takmičara su se plasirala na Svetsko i Evropsko prvenstvo za 2020.godinu - kažu u JK "Palić".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1324
Povezane teme

jedriličarski klub palić

jedriličarstvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.