Komentara: 4
Pregleda: 1406

Jedriličarstvo: Uspešno održana SEEOOC regata, Atić osvojio bronzu

20.05.2024. u 11:47h
Izvor: Subotica.com
Na Palićkom jezeru od 9. do 12. maja održana je SEEOOC regata, koja je ujedno bila i Državno prvenstvo za klasu Optimist. Regata je okupila najbolje jedriličare iz regiona, a tokom četri dana održano je 11 trka pod različitim vetrovnim uslovima.
Jedriličarstvo: Uspešno održana SEEOOC regata, Atić osvojio bronzu

Jedriličar JK „Palić“ Marko Atić (10 godina) ostvario je fantastičan rezultat na prestižnoj SEEOOC regati. Osvojio treće mesto na Državnom prvenstvu u kategoriji dečaci do 12 godina, pokazavši izuzetnu veštinu i mentalnu snagu tokom  takmičenja

- Veoma sam uzbuđen zbog osvajanja ove medalje. Bio je to velik izazov, ali sam se trudio i nisam odustajao. Zahvaljujem se treneru, porodici i svima koji su me podržavali - rekao je Atić po okončanju takmičenja.

Rezultati Jedriličarskog kluba „Palić“ na Državnom prvenstvu: Marko Atić osvojio je treće mesto u konkurenciji dečaka do 12 godina. Anđela Drakulić je zauzela četvrto mesto u konkurenciji devojčica.  Lazar Asković 24, Aleksandar Šaling 26. mesto, Marton Molnar 30. mesto, Maksimilijan Jovinov 32. mesto

SEEOOC regata se ponovo dokazala kao jedna od najznačajnijih jedriličarskih manifestacija u regionu. Palić je četiri dana bio dom sportskog duha, druženja i strasti prema jedrenju.  

Takmičenje su podržali Ministarstvo sporta i omladine, Sportski savez Subotice, Jedriličarski savezi Srbije i Vojvodine, kao i mnogobrojni prijatelji i donatori.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 6 dana
Komentara: 4
Pregleda: 1406
Povezane teme

jedriličarska regata

seeooc

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.