Komentara: 0
Pregleda: 1792

Jedriličarstvo: Kristina Boja branila boje Srbije na Evropskom prvenstvu u Portugalu

27.08.2020. u 16:45h
Izvor: Subotica.com
Kristina Boja, član Jedriličarskog kluba "Palić", na Evropskom prvenstvu održanom u Portugalu nastupala je za reprezentaciju Srbije. Boja je kao član nacionalne posade ostvarila najbolji rezultat za klasu "Laser 4,7".
Jedriličarstvo: Kristina Boja branila boje Srbije na Evropskom prvenstvu u Portugalu

Protekle nedelje je u Portugalu održano Evropsko prvenstvo u jedrenju za klasu Laser 4,7 na kojem je učestvovala reprezentacija Srbije u čijem sastavu je bila Kristina Boja,  član Jedriličarskog kluba „Palić“. Boja je zauzela 14. mesto u jakoj konkurenciji posle 11 održanih trka i ostvarila najbolji rezultat iz redova nacionalne selekcije.

Subotičanka je ove godine značajno napredovala u odnosu na prethodnu, kada je bila 38. na Evropskom prvenstvu za klasu "Laser 4,7". Napredak se ostvario zahvaljujući upornim radom sa trenerom  Ištvanom Bojom i kvalitetnim uslovima koje pruža Jedriličarski klub „Palić“.

Jedriličarstvo: Kristina Boja branila boje Srbije na Evropskom prvenstvu u PortugaluJedriličarstvo: Kristina Boja branila boje Srbije na Evropskom prvenstvu u PortugaluPred Kristinom su novi izazovi, a želja joj je da zadrži prvo mesto na Državnom prvenstvu u klasi "Laser 4,7" i učestvuje na Evropskom prvenstvu u klasi "Laser Radial", koje će se održati u Tivtu u oktobru ove godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1792
Povezane teme

jedriličarski klub palić

jedriličarstvo

kristina boja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.