Komentara: 0
Pregleda: 1470

Jedrenje: Proteklog vikenda održano Otvoreno prvenstvo Vojvodine

16.07.2020. u 17:23h
Izvor: Subotica.com
Takmičenje, održano za vikend na Palićkom jezeru, organizovao je Jedriličarski klub "Palić", u saradnji sa pokrajinskim Savezom, a podršku su dali brojni sponzori, kao i Sekretarijat za sport i omladinu APV. Održano je sedam trka, a učešće je uzelo pedesetak takmičara.
Jedrenje: Proteklog vikenda održano Otvoreno prvenstvo Vojvodine
Foto: Millerson

Takmičenje je održano u  klasama "Finn", "Optimist", "Laser 4.7", "Laser Radial" i "Laser Standard", u kojima su proglašeni rezultati Otvorenog prvenstva Vojvodine i posebno rezultati za Prvenstvo Vojvodine za klubove sa teritorije pokrajine, u kategorijama u kojima je bilo minimum tri takmičara iz Vojvodine.

Takmičari Jedriličarskog kluba "Palić" iz godine u godinu postižu sve zapaženije rezultate, tako su i na ovoj regati osvojili mnoštvo medalja.

Rezultati takmičara JK "Palić":

Nenad Zakić - prvo mesto u u generalnom plasmanu  i u kategoriji dečaka za Prvenstva Vojvodine (PV), kao i druga mesta u generalnom plasmanu i  u kategoriji dečaka za Otvoreno prvenstvo Vojvodine (OPV).

Aleksa Sretenović - drugo mesto u kategoriji dečaka i u generalnom plasmanu na PV, kao i treće mesto u kategoriji dečaka za OPV.

Bertalan Molnar - prvo mesto u kategoriji dečaka (U12) na OPV, prvo mesto u kategoriji dečaka za PV do 12 godina i treće mesto za kategoriji dečaka za PV.

Dario Bešić – drugo mesto na PV i treće mesto na OPV.

Kristina Boja – prvo mesto klasa "Laser Radial" za OPV

Dario Bešić – prva mesta klasa "Laser Standard" za PV i OPV

Robert Kovač – druga mesto klasa "Laser Standard" za PV i OPV

Dmitrij Bobrovskij – Treća mesta klasa "Laser Standard" PV i OPV

Igor Ujvari – drugo mesto klasa "Finn" za OPV

Atila Dubičanac – treće mesto klasa "Finn" za OPV

Primenjujući mere socijalnog distanciranja, ove godine, po preporuci Sportskog saveza Subotice, nije bilo svečanog proglašenja rezultata, umesto čega su medalje dodeljene trenerima klubova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1470
Povezane teme

jedriličarski klub palić

jedriličarstvo

jedriličarska regata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.