Komentara: 0
Pregleda: 1546

Jedrenje: Palićani osvojili šest medalja na "Kupu Golupca"

11.08.2021. u 12:37h
Izvor: Subotica.com
Jedrenje: Palićani osvojili šest medalja na "Kupu Golupca"

Tokom vikenda na Dunavu kod Golupca održana je tradicionalna regata „Kup Golupca“, koja se ujedno i boduje za Državno prvenstvo. Održano je šest trka gde su jedriličari Palića u konkurenciji 100 takmičara iz cele Srbije ostvarili odlične rezultate. Palićani su osvojili šest medalja, od toga dve zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu medalju.

Jedrenje: Palićani osvojili šest medalja na "Kupu Golupca"

Medaljama su se okitili:  U klasi Optimist generalno  i dečaci do 12 godina Nenad Zakić je uzeo zlatne medalje u obe konkurencije. U klasi Optimist dečaci do 12 godina Bertalan Molnar okitio se srebrom. U klasi ILCA 6 generalno Kristina Boja bila je druga. U klasi FINN Tihomir Zakić osvojio je srebrnu medalju, a u klasi ILCA 4 dečaci Luka Sretenović osvojio je bronzu.

Jedrenje: Palićani osvojili šest medalja na "Kupu Golupca"

Dobre rezultate su postigli i ostali takmičari Jedriličarskog Kluba Palić u sledećem sastavu: Tijana Zakić, Mate Salai, Aleksa Sretenović, Danilo Bešić, Dario Bešić, Sven Skenderović, Mate Marton, Igor Ujvari, Balint Firstner, Roland Kovač, Robert Kovač. Mlade takmičare je na regatu „Kup Golupca“ vodio trener Dejan Zakić.

Jedrenje: Palićani osvojili šest medalja na "Kupu Golupca"Zahvaljujući dobrim rezultatima šest članova kluba, to jest Nenad Zakić, Bertalan Molnar, Kristina Boja, Danilo Bešić, Dario Bešić i Mate Salai su uspeli da se plasiraju za učešće u kampu perspektivnih jedriličara organizovanog od strane Jedriličarskog saveza Srbije, koje se do 14. avgusta održava u Golupcu. Trener kampa za Klasu Optimist je Dejan Zakić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1546
Povezane teme

jedriličarski klub palić

jedriličarska regata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.