Komentara: 0
Pregleda: 693

Jedrenje: "Palić" osvojio šest medalja na regati u Golupcu

12.08.2022. u 12:19h
Izvor: Subotica.com
Jedrenje: "Palić" osvojio šest medalja na regati u Golupcu

Tokom proteklog vikenda na Dunavu, kod Golupca održana tradicionalna regata „Kup Golupca“ koja se ujedno i boduje za Državno prvenstvo. U jakoj konkurenciji nadmetali su se i jedriličari Palića i ostvarili dobre rezultate. Palićani su, pod vođstvom trenera Dejana Zakića, osvojili šest medalja, od toga četiri zlatne i dve bronzane.

Zlatne medalje su osvojili: Nenad Zakić -  Klasa Optimist generalno i klasa Optimist dečaci. Kristina Boja - klasa ILCA 6 generalno i Balint Firstner - klasa FINN.  

Bronzom su se okitili: Tijana Zakić - klasa Optimist devojke i Tihomir Zakić - klasa FINN

Dobre rezultate su postigli i ostali takmičari Jedriličarskog kluba „Palić“ u sledećem sastavu: Danilo Bešić, Dario Bešić, Bertalan Molnar, Roland Kovač, Robert Kovač.

Jedrenje: "Palić" osvojio šest medalja na regati u GolupcuDobrim rezultatima je doprinela priprema u Golupcu, koja je održana neposredno pre regate, a koje je organizovao Jedriličarski savez Srbije. Zahvaljujući dobrim rezultatima i plasmanima na kriterijskoj listi, za učešće u gore navedeni kamp perspektivnih takmičara, petoro takmičara Palića je uspelo da se plasira, i to: Nenad Zakić, Bertalan Molnar, Kristina Boja, Danilo Bešić i Dario Bešić.

Trener kampa za Klasu Optimist bio je Dejan Zakić, trener JK "Palić" i sekretar klase Optimist Jedriličarskog saveza Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 693
Povezane teme

jedriličarski klub palić

jedriličarstvo

jedriličarska regata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.