• Pregleda: 1191

Jedanaest saobraćajnih nezgoda tokom protekle sedmice

Jedanaest saobraćajnih nezgoda tokom protekle sedmice

U periodu od 26. februara do 4. marta, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda. U tri saobraćajne nezgode jedna osoba je teže povređena, pet osoba je lakše povređeno, dok je u osam saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 51 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, izdat je 201 prekršajni nalog i iz saobraćaja je isključeno 13 vozača, od kojih je za tri vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasne službe imali su 15 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
Duki DIESEL Odgovori
Uzrok:neociscene ulice!!!
Sistem
Tako se puni budžet.
dule 1
Ne nego neprilagođena vožnja.
saša
@sistem
Kakve veze ima ovo sa punjenjem budžeta. Da ne izaziva država slučajno saobraćajke. Ja sam vozač 40 godina i vozio sam u svim mogućim uslovima i nikada nisam imao saobraćajku. Valjda bi država za to vreme i meni "namestila" neku. Ajde ne lupaj
Sistem Odgovori
@SAŠA

Ne znate čega ste deo.
Sistem Odgovori
Pošto vidim da su mnogi ovde zaslepljeni. Srbija je prva u Evropi po broju fatalnih saobraćajki. Sistem je tako napravljen. Država i želi da mnogi građani poginu na ovaj način, i na druge načine. Cilj je smanjivanje celokupne svetske populacija. Pošto je Srbija verni sluga sivih eminencija, "napredna'' vlada sledi njihove zapovesti. U pitanju je koordinovani napad na građane sveta kako bi se uspostavio New World Order (za one sa manjkom obrazovanja, novi svetski poredak). Ovde gde sam izbegao, mnogi ljudi su svesni novog svetskog poretka, i rade aktivno na njegovom sprečavanju. Nažalost, u Srbiji nemate pristup adekvatnim informacijama. Zato dolazim ovde, da vas osvestim.
Foxdie
Хвала, али сумњам да ико има жељу да га параноидни шизофреник освести.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.