• Pregleda: 6451

Jedanaest saobraćajnih nezgoda tokom prethodne nedelje

Jedanaest saobraćajnih nezgoda tokom prethodne nedelje

U periodu od 29. februara do 6. marta 2016. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda. U devet saobraćajnih nezgoda, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede i 11 osoba je lakše povređeno, dok je u dve saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 81 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 313 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 15 vozača, od kojih je za pet vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 10 intervencija, navodi se u saopštenju Policijske uprave Subotica.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Lazarus1Long Odgovori
Plodna nedelja. Samo me zanima od svega toga koliko je iživljavanje bilo...
vozač-roditelj Odgovori
apelujem na upravu saobraćajne policije da obrati više pažnju na učesnike u saobraćaju koji koriste bicikle,električne bicikle i motore jer oni sami uopšte ne vode računa o svojoj bezbednosti i noću učestvuju u saobraćaju ne osvetljenji i ne obeleženi.
zbog čega vozači koji upravljaju električnim biciklama ne nose kacige i zašto se ta ista elektro-bicikla vozi biciklističkom stazom iako joj tamo to nije predviđeno!!!???

ako se već pooštravaju kontrole vozača motornih vozila i isključuju ih iz saobraćaja i kažnjavaju ih, zbog čega su vozači "dvotočkaša" u povlašćenom položaju.imao sam priliku da mi je kod patrije na semaforu (iako je sama raskrsnica dobro osvetljenja) odjednom ispred auta iskočio školarac na ne osvetljenom biciklu i još on meni pokazuje gde gledam!!!

takođe, zar reflektujući prsluci nisu obavezni za sve učesnike u saobraćaju koji napuste vozilo i vrše neku radnju pored puta ili oko vozila ili zaustavljaju i kontrolišu druge učesnike u saobraćaju??
gospodo saobraćajni policajci i za vas važi zakon i u obavezi ste da i danju i noću nosite reflektujući prsluk,(dešava se da kod "džamije" noćni kolega zaustavlja vozila iskačući iz senke!!!).
Lokalac Odgovori
@vozac-roditelj , znaci ovo je skroz tacno, ali nije samo to u Subotici , sada zivim u Ns kao student i cesto vidim decu koja vide zebru i misle zid je oko njih i nista ne zanima , da ne kazem u Su sa elektricnim, baba odredi tacku a i tacku b i pun gas i ne staje do cilja.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.