Komentara: 0
Pregleda: 1262

Javni uvid

22.12.2008. u 15:46h
Javni uvid

U toku je javni uvid u predlog plana detaljne regulacije za kompleks vodozahvata II u Subotici i izveštaj o proceni uticaja tog plana na životnu sredinu. Javni uvid u planove može se obaviti do 20. januara radnim danima od 8 do 14 časova u Gradskoj upravi Subotice, u Službi za građevinarstvo, stara gradska kuća kancelarija broj 202-1.

Komisija za planove na javni uvid stavila predlog plan koji se odnosi na prostor Mesnih zajednica "Zorka" i "Dudova šuma". Planom detaljne regulacije obuhvaćen je prostor između ulica Ferenca Bodrogvarija, železničke pruge Subotica-Budimpešta, Kosovske ulice, železničke pruge Subotica-Sombor i Ulice Proleterskih brigada.

Primedbe se mogu dostaviti u pisanoj formi pomenutoj službi. Javna sednica Komisije za planove održaće se 29. januara u 13 časova, u Plavoj sali Gradske kuće.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1262
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.