Komentara: 0
Pregleda: 3380

Javni radovi u Subotici

12.04.2012. u 17:53h
Izvor: RTV Yueco
U Nacionalnoj službi za zapošljavanje doneta je odluka o odobravanju spovođenja javnih radova namenjenih osobama sa invaliditetom. U pitanju je 311 projekata sa teritoriji Republike Srbije, kroz koje će biti zaposleno 2074 osobe na period između 5 i 6 meseci. Ukupna vrednost ovih projekata je četiri stotine sedamsto i jedan milion dinara.
Javni radovi u Subotici

U Severno-Bačkom okrugu odobreno je 7 projekata, a sredstva odobrena ove godine za projekte javnih radova gotovo su dvostruko veća u odnosu na prošlogodišnja i iznose 22 miliona i 500 hiljada dinara. Ova suma novca će omogućiti da se radno angažuje 112 nezaposlenih lica sa invaliditetom na poslovima pružanja nege i pomoći najstarijim sugrađanima, pa do poslova na uređenju i zaštiti životne sredine. Subotičke institucije i ustanove kojima su odobreni projekti su: „Zoološki vrt" na Paliću, Javno preduzeće „Čistoća i zelenilo“, „Gerontološki centar“, a osim njih projekti su odobreni i institucijama sa teritorije Bačke Topole i opštine Mali Iđoš. U narednih 10 do 14 dana predstoji potpisivanje ugovora sa projektantima, kako bi nezaposlena lica sa invaliditetom što pre mogla da zasnuju radni odnos.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 3380
Povezane teme

ZOO vrt Palić

Nacionalna služba za zapošljavanje

gerontološki centar subotica

jkp čistoća i zelenilo

osobe sa invaliditetom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.