Komentara: 3
Pregleda: 1144

Javni poziv za dodelu priznanja “Dr Ferenc Bodrogvari”

05.03.2024. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
Javni poziv za dodelu priznanja “Dr Ferenc Bodrogvari”

Komisija za dodelu zvanja i priznanja Skupštine grada Subotica objavila je Javni poziv za prikupljanje inicijativa za dodelu priznanja “Dr Ferenc Bodrogvari”.

Kako se navodi u pozivu, priznanje se dodeljuje istaknutim kulturnim stvaraocima, mlađim od 40 godina, u oblasti književnosti, likovne i muzičke umetnosti, koji su svojim delima i činjenjima doprineli razvoju kulturnog života grada ili dali doprinos na polju kulture u zemlji i inostranstvu, uzimajući u obzir zapažena ostvarenja u prethodnoj kalendarskoj godini.

Kako je navadeno pismeni predlozi sa obrazloženjem mogu se poslati poštom ili lično predati u Gradskom uslužnom centru na adresu: SKUPŠTINA GRADA SUBOTICA, TRG SLOBODE 1, SA NAZNAKOM ZA KOMISIJU ZA DODELU ZVANJA I PRIZNANJA – PRIZNANJE «DR FERENC BODROGVARI», a obavezno i u elektronskom obliku na mejl adresu komisijazvanjaipriznanja@gmail.com, do 21. marta. Tekst Javnog poziva se nalazi na sajtu grada: subotica.rs u rubrici konkursi i oglasi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 1144
Povezane teme

Grad Subotica

priznanje "Dr Ferenc Bodrogvari"

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.