Komentara: 8
Pregleda: 2840

Javna rasprava o Nacrtu zakona o Memorijalnom centru "Staro sajmište" u petak u Sinagogi

23.10.2019. u 15:08h
Izvor: Subotica.com
Druga javna rasprava o Nacrtu zakona o Memorijalnom centru „Staro sajmište“ održaće se u petak, 25. oktobra, u subotičkoj Sinagogi. Prisustvo, učešće u raspravi i davanje predloga je omogućeno svim zainteresovanima.
Javna rasprava o Nacrtu zakona o Memorijalnom centru "Staro sajmište" u petak u Sinagogi

Javna rasprava o Nacrtu zakona sprovodi se u periodu od 11. oktobra do 1. novembra ove godine, a po okončanju javne rasprave, Ministarstvo kulture i informisanja analiziraće sugestije, predloge i primedbe učesnika u javnoj raspravi, sačiniće izveštaj o sprovedenoj raspravi i objaviće ga javno.

Prva javna rasprava o Nacrtu zakona o Memorijalnom centru „Staro sajmište“, u formi okruglog stola, održala se sredinom prošle sedmice u Spomen-parku „Kragujevački oktobar“ u Kragujevcu, a druga će biti održana 25. oktobra s početkom u 12 časova, u subotičkoj Sinagogi. Završna rasprava biće održana u Beogradu, 30. oktobra.

U javnoj raspravi će učestvovati predstavnici državnih organa, ustanova u oblasti kulture, lokalne samouprave, udruženja i drugi zainteresovani.       

Zainteresovani komentare mogu dostaviti na utvrđenim obrascima za komentare na mejl zakonstarosajmiste@kultura.gov.rs ili poštom (Ministarstvo kulture i informisanja, 11000 Beograd, ulica Vlajkovićeva 3, sa naznakom „Za Nacrt zakona o Memorijalnom centru “Staro sajmište“).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 2840

Povezana vest

Povezane teme

sinagoga

subotička sinagoga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.