Komentara: 4
Pregleda: 6596

Jagodina protutnjala Suboticom

01.10.2011. u 21:38h
Izvor: Mondo
Jagodina protutnjala Suboticom

Trener Spartak Zlatibor vode uputio izvinjenje navijačima svog tima zbog loše partije i ubedljivog poraza od Jagodine.

"Golubovi" su poraženi sa 4:0, a najbolji igrač utakmice bio je Ognjen Mudrinski, koji je postigao dva gola i dobio aplauz domaće publike. "Pobeda Jagodine je apsolutno zaslužena, a meni jedino preostaje da se duboko izvinim publici u Subotici na teškom porazu", rekao je Zoran Njeguš posle utakmice.

Subotičani nisu slavili ni u trećem uzastopnom meču na svom stadionu, a da će svi bodovi otići u Jagodinu bilo je jasno svima na stadionu već u prvom delu igre.

"Presekao nas je prvi gol. Nismo smeli da odigramo tako nervozno u nastavku, to nas je koštalo i drugog gola već u prvih 45 minuta igre. Da smo ušli u nastavak sa golom manjka verovatno bi bilo drugačije. Ovo je velika opomena za mene i fudbalere", kazao je Njeguš.

S druge strane, trener Jagodine Simo Krunić nije mogao da izbegne reči hvale na račun svojih igrača.

"Bilo je teško pre nekoliko kola, momci su izdržali i sada zasluženo pobedili. Nismo očekivali ovakvu pobedu, Spartak Zlatibor voda je dobra ekipa, sigurno bolja nego što ovaj rezultat pokazuje. Nismo došli da se branimo, da tražimo bod, igrali smo otvoreno i to nam se isplatilo", istakao je on.

Spartak će u sledećem kolu gostovati Partizanu, a Jagodina na svom terenu dočekati Javor.

Izvor: Mondo
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6596
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Stadion Spartak

Spartak Subotica

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.