Komentara: 0
Pregleda: 2860

Izvučeni parovi za odbojkaški Kup Srbije

25.10.2013. u 16:41h
Izvor: Odbojkaški savez Srbije
Odbojkašice Spartaka u osmini finala Kupa Srbije gostovaće 12. ili 13. novembra ekipi Bora, dok će odbojkaši Spartaka ugostiti imenjake iz Ljiga.
Izvučeni parovi za odbojkaški Kup Srbije

U beogradskom hotelu “M” danas je obavljen žreb za osminu finala 48. Kupa Srbije 2013/2014 u konkurenciji odbojkašica i 49. Kupa u konkurenciji odbojkaša. U osmini finala igra se jedna utakmica, a pobednici će izboriti plasman u četvrtfinale.

ŽOK "Spartak" gostuje ekipi Bora

Crvena zvezda, aktuelni pobednik Kupa Srbije, igraće protiv Radničkog iz Beograda, na “Crvenom krstu”, dok će Takovo Zvezda Helios u Gornjem Milanovcu ugostiti Partizan Vizuru. U duelima članova Wiener Stadtische Super lige sastaće se: Smeč 5 (Kragujevac) – Kolubara (Lazarevac) i Jedinstvo (Stara Pazova) – Železničar (Lajkovac). Bor će dočekati NIS Spartak iz Subotice, a Futog Dinamo iz Pančeva. Radnički će u Kragujevcu ugostiti TENT iz Obrenovca, a Varadin Vojvodina, u Novom Sadu, Jedinstvo iz Užica.Utakmice osmine finala 48. Kupa Srbije 2013./2014. u konkurenciji odbojkašica odigraće se 12. ili 13. novembra. U osmini finala igra se jedna utakmica, a pobednici će izboriti plasman u četvrtfinale.

Izvučeni parovi za odbojkaški Kup Srbije

MOK "Spartak" dočekuje ekipu Spartaka iz Ljiga

U mečevima članova Wiener Stadtische Super lige, Jedinstvo će u Staroj Pazovi ugostiti Crvenu zvezdu (14. novembar – 18,00 – RTS), akutelnog pobednika Kupa Srbije, dok će Spartak u Subotici dočekati Spartak iz Ljiga. Klek Srbijašume je domaćin Đerdapu iz Kladova, a Bukovica Putevi će u Ivanjici ugostiti Radnički iz Kragujevca. Železničar iz Beograda će dočekati Mladi radnik iz Požarevca, a Novi Pazar Junior je domaćin Ribnici iz Kraljeva. Niš će na svom terenu igrati protiv Vojvodine NS Seme iz Novog Sada, a Smederevo će biti domaćin Partizanu Vizuri.Ana Avramović, generalni sekretar Crvene zvezde, izvlačila je parove osmine finala Kupa Srbije.Utakmice osmine finala 49. Kupa Srbije 2013./2014. u konkurenciji odbojkaša odigraće se 12. ili 13. novembra. U osmini finala igra se jedna utakmica, a pobednici će izboriti plasman u četvrtfinale.

Izvor: Odbojkaški savez Srbije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2860
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.