Komentara: 24
Pregleda: 6395

Izvršitelji ostali praznih ruku

18.05.2015. u 21:24h
Izvor: Radio Subotica
Izvršitelji Osnovnog suda u Subotici vratili su se danas neobavljena posla nakon što su konstatovali da se ispred zgrade Ljubice Harmat nije pojavio niko zainteresovan za kupovinu njenog regala, veš mašine i televizora.
Izvršitelji ostali praznih ruku

Harmatova kaže da je Osnovni sud u Subotici doneo rešenje o zapleni njene pokretne imovine u vrednosti 43 hiljade dinara zbog neplaćenih sudskih troškova njenog pokojnog muža Đorđa, koji je izgubio spor pokrenut protiv "Severa" u kom je radio 40 godina.

Iako živi od svega 7 hiljada dinara socijalne pomoći, Ljubica Harmat kaže da je ne zanima hoće li joj sud oduzeti popisane stvari, ističući da joj je narušeno zdravlje najvažnije.

Članovi Udruženja građana "Solidarnost" danas su se okupili ispred zgrade u kojoj Harmatova živi, pozivajući i sve ostale bivše radnike "Severa" koji su na sličan način igubili sud, a kojima preti plenidba imovine, da im se obrate.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 24
Pregleda: 6395
Povezane teme

udruženje solidarnost

sudski izvršitelji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.