Komentara: 5
Pregleda: 3766

Izvođač radova uvažio želje meštana MZ "Željezničko naselje"

13.05.2015. u 15:01h
Izvor: Radio Subotica
Nakon dostavljene žalbe u ime građana 51. Divizije o oštećenju površina pored kolovoza i pristupnih puteva, koji se dešavaju prilikom dovoženja materijala, izvođač radova se obavezao da će te površine po okončanju radova dovesti u prvobitno stanje.
Izvođač radova uvažio želje meštana MZ "Željezničko naselje"

Započeta je I etapa radova na izgradnji Kolektora II koja obuhvata radove u ulici Matije Gupca, od ulice Sonje Marinković, do ulice Otona Župančića, u dužini od oko 100 metara. Ovaj deo ulice biće zatvoren do okončanja radova na ovoj etapi, do 5. juna.

Radovi na izgradnji Kolektora VII se izvode duž ulice Partizanskih baza i 51. Divizije, od ulice Severne do Nevesinjske. Nakon dostavljene žalbe od strane Mesne zajednice "Željezničko naselje", u ime građana 51. Divizije o oštećenju površina pored kolovoza i pristupnih puteva, koji se dešavaju prilikom dovoženja materijala, izvođač radova Graditelj NS se obavezao da će te površine po okončanju radova dovesti u prvobitno stanje.

Što se Centralnog magistralnog vodovoda tiče u narednih nedelju dana gradiće se još jedno čvorište koje treba da poveže postojeći magistralni vod u ulici Ferenca Sepa sa novim vodom koji prelazi na drugu stranu i nastavlja se prema Aleji Maršala Tita.

Do 18. maja Grabovačka će i dalje biti zatvorena za saobraćaj, s tim da se na osnovu dogovora izvođača radova i Pravoslavne crkve ona povremeno otvara zbog sahrana. I dalje se koristi alternativni pravac preko ulice 27. marta.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3766
Povezane teme

izgradnja kolektora

izgradnja kanalizacione mreže

centralni magistralni vodovod

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.