Komentara: 0
Pregleda: 1797

Izveštaji o bonitetu

19.01.2010. u 15:48h
Izvor: RTV Yueco
Izveštaji o bonitetu

Izveštaji o bonitetu privrednih subjekata od danas su korisnicima dostupni na sajtu agencije za privredne register, a korisnici kao i do sada takvu uslugu mogu dobiti i lično, ali sada u filijalama Agencije.

Izmenama Zakona o računovodstvu i reviziji, počev od 1. januara poslovi koji se odnose na finansijske izveštaje i bonitet preneti su iz nadležnosti Narodne banke u Agenciju za privredne registre, tako da pravna lica i preduzetnici od ove godine bilanse treba da predaju na novu adresu. Tako će Agencija od ove godine naplaćivati naknadu ukoliko se zakasni sa predajom finansijskog izveštaja ili se ispravke ne otklone u predviđenom roku od 15 dana.

Objedinjavanjem finansijskih i statusnih podataka uz ažurnost koja će se zahtevati od pravnih lica i preduzetnika informacije koje može ponuditi Agencija biće potpune.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1797
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.