• Pregleda: 2719

Izveštaj Policijske uprave Subotica

Izveštaj Policijske uprave Subotica

U periodu od 10. do 16. decembra 2012. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nesreća, od kojih su četiri sa nastradalim licima i četiri samo sa materijalnom štetom. U ovim saobraćajnim nesrećama dve osobe su zadobile teške telesne povrede, dok je pet lakše povređeno.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 20 intervencija, od čega su četiri tehničke intervencije i 16 na gašenju požara.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

2
Đuro Odgovori
Zašto su ovi izveštaji uvek ovako šturi i nezanimljivi?Uvek kad ih čitam imam utisak da ništa ne saznajem a da se mnoge stvari od mene sakrivaju. Evo u ovom momentu vest je pročitana 875 puta a niko nema komentar.Nešto tu ne valja...
zavrzlama Odgovori
ometanje ostrage ili pokrivanje svpjih ljudi.. pa meni je u proteklih dva meseca bilo lakse kupiti nekakav narkotik nego hleb o mleko i vrcernjim satima...a posla nidje veze
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.