• Pregleda: 2113

Izveštaj Policijske uprave Subotica

Izveštaj Policijske uprave Subotica

U periodu od 5. do 12. novembra 2012. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 15 saobraćajnih nesreća. U osam saobraćajnih nesreća, tri osobe su zadobile teške telesne povrede i pet je lakše povređeno, dok je u sedam saobraćajnih nesreća pričinjena samo materijalna šteta.

U toku prethodne nedelje sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerena na vožnju pod dejstvom alkohola. Podneto je 18 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 11 naloga za uplatu novčanih kazni.

Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključen 21 vozač, od kojih je za pet osoba određena mera zadržavanja do 12 sati. Kontrolisano je 228 vozača.

U toku protekle nedelje vatrogasna jedinica je intervenisala 11 puta.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

1
kojot Odgovori
zbog voznje pod uticajem alkohola ne bi trebalo da se izrice novcana kazna, nego 1 promil alkohola u krvi 3 meseca zatvora (drustveno korisnog rada)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.