Komentara: 0
Pregleda: 1689

Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

05.01.2020. u 15:30h
Izvor: Subotica.com
Tokom naredne sedmice, od 6. do 10. januara, ambulante Ogranak 3 i 7, Mali Bajmok, Tavankut, Bikovo, Peščara, Đurđin i Studentska ambulanta radiće po izmenjenom radnom vremenu.
Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, ambulanta Ogranak 3 radiće u ponedeljak od 13 do 20 časova, u četvrtak od 7 do 14 časova, dok će ostalim danima raditi po ustaljenom rasporedu.

Ambulanta Ogranak 7 biće otvorena u ponedeljak i četvrtak od 7 do 14 časova, u petak će pacijente primati od 13 do 20 časova, dok će u sredu raditi uobičajeno.

Pacijenti koji posećuju ambulantu Tavankut, tokom naredne sedmice moći će da posete ovu zdravstvenu ustanovu svakog dana od 7 do 14 časova.

Ambulanta Mali Bajmok će u ponedeljak raditi uobičajeno, u sredu i petak od 7 do 14 časova, dok će u četvrtak pacijente primati od 13 do 19 časova.

Tokom cele naredne sedmice, Studentska ambulanta neće raditi.

Ambulanta Bikovo će naredne nedelje raditi po ustaljenom rasporedu svaki dan, osim u sredu, kada lekar neće raditi.

Ambulanta Peščara će u ponedeljak i četvrtak biti otvorena od 7 do 14 časova, dok je ostalim danima radno vreme nepomenjeno.

Ambulanta Đurđin će naredne nedelje raditi po ustaljenom rasporedu svaki dan, osim u ponedeljak, kada lekar neće raditi.

Tokom naredne sedmice, nijedna ambulanta neće raditi u utorak, 7. januara, koji je neradni dan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1689
Povezane teme

dom zdravlja subotica

radno vreme ambulante

kontrola zdravlja

ambulantni pregledi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.