• Pregleda: 1014

Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Tokom naredne sedmice, od 10. do 14. septembra, ambulante Bački Vinogradi, Hajdukovo, Ogranak 3 i 7 radiće po izmenjenom radnom vremenu.
Izmenjeno radno vreme više ambulanti tokom naredne sedmice

Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, ambulanta Bački Vinogradi će u sredu raditi od 10 do 13 časova, u četvrtak od 13 i 30 do 17 časova, dok će u petak pacijente primati od 10 i 30 do 14 časova. Sutra i u utorak ambulanta će raditi po ustaljenom rasporedu.

Ambulanta Hajdukovo će u sredu biti otvorena od 13 i 30 do 17 časova, u četvrtak od 10 do 13 časova, dok će u petak raditi od 7 do 10 časova. Sutra i u utorak radno vreme je ostalo nepromenjeno.

Pacijenti koji posećuju ambulantu Ogranak 3, sutra i u sredu mogu da posete ovu zdravstvenu ustanovu od 13 do 20 časova, a u utorak, četvrtak i petak od 7 do 14 časova.

Naredne sedmice, ambulanta Ogranak 7 radiće po izmenjenom radnom vremenu samo jedan dan i to u četvrtak, kada će pacijente primati od 7 do 14 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
anonymous Odgovori
ne izmeniti treba radno vreme nego DOKTORE koji nece da radeee! i treba da se moli da prime pacienata, u slucaju onda primaju ako nosite cokoladu i kafu njima i nesto malo kesa.! SRAMOTAA. i molim vas administrati ovo nemojte odbiti nego stavite komentar jer je to ISTINA
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.