• Pregleda: 4459

Izmena u saobraćanju vozova

Izmena u saobraćanju vozova

Zbog tehničkog održavanja pruge, sutra u jutarnjim satima, biće izmenjena organizacija saobraćaja vozova na pruzi Subotica - Novi Sad–Beograd.

Vozovi neće saobraćati na relaciji Žednik - Lovćenac i obratno, odnosno Subotica - Lovćenac i obratno.

Voz koji u 4 sata kreće iz Subotice za Žednik, i u 4,54 iz Žednika za Suboticu u četvrtak neće saobraćati, dok će voz koji bi u 5 i 50 trebalo da krene iz Subotice za Beograd, saobraćati od Vrbasa do Beograda. 

Za detalje treba pozvati informacije želežničke stanice u Subotici, na broj 555–606.

Izvor: RTV City

povezane teme

5
deki Odgovori
Vozom ne idem od kad mu do ns treba 3 sata...ej 3 sata voznje za destinaciju od 100km,pa da je dzabe ne bi trosio svoje zivce na to...
PUTNIK Odgovori
HVALA BOGU DA SU SE SETILI SREDITI TU RELACIJU VOZ JE ISAO 10 NA SAT!
Oi! Odgovori
Nisam znao da su do sada isli vozovi..
Igor Mukic Odgovori
Ja nemogu da verujem da NIGDE nemogu da nadjem jedan obican red voznje!!! Pa da ga je neki papan slikao mobilnim telefonom i stavio pod nazivom "RED VOZNJE",bilo bi dovoljno.! Sta god da otvorim,nigde kompletnog ili TACNOG reda voznje! Pa zar nema neko ko ce samo da slika onaj zalepljeni red voznje i da ga prikaci ovde ili NEGDE?!!!
www.subotica.com Odgovori
Red vožnje imate na sajtu Železnica Srbije
http://w3.srbrail.rs/zsredvoznje/?lang=sr
Upišete početnu i krajnju destinaciju i obićete pregledan i precizan spisak polazaka

Raspored polazaka se isuviš često menja da je sigurnije proveriti na njihovom sajtu ili još bolje telefonski putem nego se oslanjati na neke informacije u vestima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.